dimecres, 10 d’octubre del 2007

COMENCEN LES LLIGUES A LA BASE FEMENINA (1a part.)


El Xaica serà el primer rival del femení C.

Aquest cap de setmana s’inicien els campionats de futbol base femenins. Com a novetat, se estrenarà el nou femení C, de Segona Divisió Catalana, que després de la temporada d’absència, els responsables del futbol base femení han cregut de nou convenient el que el futbol base s’estructuri amb un segon equip de futbol onze que començarà en la darrera categoria, la Segona Divisió Catalana, grup tercer.

Cal dir per aquells que no esteu assabentats del tema, que quan la base femenina no pertanyia oficialment al RCD Espanyol, a la Taxonera, existia un femení C i D, a diferents grups de la mateixa categoria. Es va decidir al passar la passada temporada a jugar a la Ciutat Esportiva fer un cadet de futbol 7 com a tercer equip del club, deixant un abisme massa gran en la meva opinió entre el Espanyol B, de Nacional, i el Cadet femení.

El primer encontre el disputarà davant el Xaica B, segon equip del club fundat la passada temporada precisament per reagrupar les jugadores espanyolistes que havien jugat als desapareguts C i D de la Taxonera.

Confirmarem l’horari, però en un principi sembla ser que podia començar a les 20:00 hores el dissabte a la Ciutat Esportiva, ja que com tots sabeu la supressió del camp 4 complica més les coses, a la ja complicada situació amb un equip més.
La segona jornada viatjarà fins Argentona, per jugar contra el primer equip femení de la localitat del Maresme. En la tercera, tindrà lloc un dels encontres més interessants davant el segon equip del Badalona CF. El femení C, acabarà la lliga el 26/4 a Sadrià davant el Gladiador FC.

L’equip tindrà com a base el bloc de jugadores que formaren part del Cadet del RCD Espanyol de la passada temporada, (les cinc que entrenen amb el filial, Nerea, Eva, Montse, Anna, De la Cruz, més les altres, Anglada, Cris, Isa, etc., i alguns fitxatges).

De moment ignorem quin seran els objectius del resen equip, tot i que per que la pedrera espanyolista pugui desenvolupar-se en un futur per a nodrir de jugadores al primer equip i de qualitat, hauria de plantejar-se ràpidament com a objectiu l’ascens a Primera Catalana, categoria immediatament inferior a la que juga el segon equip espanyolista entrenat per Francisca “Titi” Camúñez.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS. EL PARTIT DEL FEMENI C SEMBLA QUE ES JUGARA EL DISSABTE A LES 12 DEL MATÍ.TENS MOLTA RAÒ HA ESTAT UNA GRAN IDEA EL FEMENÍ C, PERQUÈ SURTIN MOLT BONES JUGADORES PER AL FEMENÍ B I DE PAS PER GUANYAR LA LLIGA DE 2 DIVISIÓ. PER L'EDAT SEMBLA COM SI FOSSIN CADETS, TENEN DE MITJANA 14 ANYS, ÉS UNA BODA EDAT PER FORMAR A LES NOSTRES CRACKS.

Josep Maria ha dit...

Gràcies per la informació. En la Federació Catalana de Futbol possaven aquest horari (20:00 h) que ja vaig dir que no estava confirmat gens ni mica, ja que aquests també s'acostumen a lluir a l'hora de donar horaris.
Espero que el RCD Espanyol informi també dels horaris de la resta d'equips femení cosa que ara no passa pas, llevat dels que juguen a casa si vas a Sadrià al tauló d'anuncis. I sempre no té un la disponibilitat d'anar-hi i més tenint en compta com està el transport públic a aquesta àrea metropolitana.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M