diumenge, 7 d’octubre del 2007

VASCO TAMBÉ GUANYA A NERJA


Maria Vasco guanya a Nerja

Maria Vasco ha guanyat al XXI Trofeo de Marcha Villa de Nerja - Memorial Tomás SantaOlalla amb un registre 24'10 a la distància dels 5 Km l’atleta blanc i blava amb només deu dies d’entrenaments ha tornat a la competició amb molt bona forma i amb moltes ganes de seguir amb aquesta trajectòria de bons resultats després dels mundials d’Osaka, l’atleta encara segueix amb homenatges i l’últim va ser a la seu de la Secretaria General de l’Esport, rebuda per Anna Pruna va felicitar a l’esportista pel Campionat del Món i li ha desitjat 'molta sort' en les futures proves en les quals competeixi, entre d’altres, els Jocs Olímpics de Pequin 2008 i els campionats d’Europa de Barcelona 2010.


foto: Associació d'Esports Blanc i Blau


La secretària general de l’Esport ha definit Vasco com 'un mirall pels més joves' i 'una figura molt important' per la promoció de l’atletisme. La recepció ha comptat amb la presència de l’entrenador de l’atleta, Rafael Sánchez; del vice-president de la Federació Catalana d’Atletisme, Conrad Pugés; i del delegat del seu club, l’Associació Esportiva Blanc i Blau, Tomàs Barris, entre d'altres. També ha rebut aquesta setmana la felicitació del C.O.E Comité Olimpico Español en mans del seu President Alejandro Blanco.



foto d'arxiu: Sentiment Perico. Arribada de Maria Vasco al Prat, amb la medalla dels Mundials d'Osaka.

Resultats XXI Trofeo de Marcha Villa de Nerja

1.- Maria Vasco 24'10 A.E.Blanc i Blau

2.- Teresa Linares 24'17 Tenerife

3.- Ainhoa Pinedo 24'27 Guadix



COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS PELS JUVENILS

Foto: Associació d'Esports Blanc i Blau.


Aquest diumenge a la parc de la Muntanyeta de San Boi s’ha celebrat el II CROS SOLIDARI PER LA SALUT MENTAL amb la participació dels nostres atletes Juvenils de l’Associació Esportiva Blanc i Blau, l’atleta Ilyas Haik ha quedat segòn i 7è classificat Roger Gonzalez amb una distància de 4.300 metres.


L'Atleta Juvenil que ja porta entrenant quatre temporades en mans de Joan Montserrat ha declarat pel BIB "Aquest any estic molt millor, ja soc juvenil de segòn i espero estar amb molt bona forma pels Campionats d'Espanya, de moment aquest cros mi trobat molt be, podía haber guanyat, però mi retingut ja que estic fent al Ramadan i no he volgut forçar gaire"



Resultats II Cros Solidari

1.- Joan Ramon Gracía C.A.Gavà

2.- Ilyas Haik A.E.Blanc i Blau

3.- Abdehalim Jacob C.A.Canovelles

www.atletismeblanciblau.es

Dades i fotos: Joan Montserrat





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M