divendres, 12 d’octubre del 2007

COMENCEN LES LLIGUES A LA BASE FEMENINA, (2ona PART).

El femení Cadet de futbol set començarà aquest cap de setmana el campionat de lliga al grup segon, viatjant a Cervelló per enfrontar-se a la Penya Blaugrana d’aquesta localitat.
En una lliga un tant “estranya” amb tres grups de diferent nombre d’equips, i concretament en el grup que participarà l’Espanyol, amb deu, les blanc i blaves intentaran aconseguir la primera posició tenint a rivals com la FE At. Vilafranca, el Vilanova i la Geltrú, el Reus Deportiu, o el Santboià per citar-ne uns quants.
A la segona jornada, el Molins de Rei, serà el rival que visitarà la Ciutat Esportiva, per acabar el campionat a Vilafranca del Penedès.
Ricard Ribes, fins ara segon entrenador del Infantil A, serà el màxim responsable tècnic del conjunt cadet, en substitució de Albert Andrés que passa a entrenar el Espanyol Femení C de Segona Divisió Catalana.


A categoria infantil, el RCD Espanyol descansarà la primera jornada ja que el grup està format per tretze equips. El 21 d’octubre viatjarà fins a Barberà del Vallés per jugar davant l’Escola Barberà Andalucia, reben a Sadrià una setmana després a l’Escola Nacional de Futbol d’Andorra femení (ENFAF). En aquesta categoria es veuran duels entre l’Espanyol i la Penya Blanc i Blava de la Roca (jornades 9 i 22) i entre els rivals més perillosos que pot tenir el conjunt espanyolista cal destacar al CF Badalona A, (equip el Badalona, que va absorbir el Seagull Femení, molt important en divisions inferiors de futbol femení), ja que tant Europa (B) com Sant Gabriel (C) competiran en aquest grup amb equips que no seran de jugadores infantils de segon any.
El infantil A, continuarà un any més entrenat per Marta Cubí

El darrer equip de la base espanyolista, conjunt aleví pràcticament competirà en el grup segon de la Categoria Infantil-Aleví, i debutarà a Sadrià davant el primer equip infantil del Balenyà, a terres osonenques. A la segona jornada també rebrà a Sadrià a altre conjunt de l’Osona, la UE Seva. En aquest grup i per diferència d’edat el favorit a priori és el Sant Gabriel A. Les blanc i blaves acabaran el campionat de lliga davant el segon equip del Badalona a domicili.
Aquest equip estarà entrenat per José Manuel Reina com l’any passat.

PARTITS A LA CIUTAT ESPORTIVA DE SADRIÀ FUTBOL FEMENÍ

(horaris confirmats)

Dissabte 13, Espanyol "C" - Xaica "B". Lliga. 12:00 h.
Diumenge 14, Espanyol Infantil "B" - At. Balenyà "A" Lliga, 11:00 h.
Diumenge 14, Espanyol "B" - UE Rubí "A". Lliga, 10:00 h.
Diumenge 14, Espanyol - Rayo Vallecano. Superlliga, 12:00h.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, ALLÍ ESTAREM EL DISSABTE I EL DIUMENGE DONANT SUPORT ALS NOSTRES FEMENINS, I CEL-LEBRANT ELS GOLS AMB LA NOSTRA PENYA. SALUTACIONS.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M