diumenge, 7 d’octubre del 2007

EMPAT (1-1) D'UN ESPANYOL RENYIT AMB EL GOL.















L’Espanyol B tampoc ha pogut derrotar a un Villarreal B que després de anar per sota en el marcador s’ha quedat bona estona amb un home menys, complicant-se molt la situació del equip de Joan Francesc Ferrer “Rubi” en la taula classificatòria.

Les coses es posaven de cara...
L’Espanyol B ha sortit amb ganes de resoldre, i ja al primer minut Toni Lao ha protagonitzat una molt bona internada per l’esquerra, on s’ha marxat de fins dos adversaris, però la seva centrada ha estat avortada per el porter visitant, refusant la pilota.

Ja al minut nou, el col·legiat canari ha indicat pena màxima per desplaçament a Palanca per part de Costa, quan el perico es disposava a rematar una llarga centrada al segon pal. El màxim càstig l’ha fet efectiu Javi Márquez enganyant al meta del Villarreal, llençant-lo per la seva esquerra.

L’Espanyol ha pogut ampliar la renda després d’una paret entre Riera i Palanca que Juan Carlos ha evitat la definició del davanter espanyolista.
Costa veuria la segona amonestació al minut 24, deixant al conjunt de la Plana amb deu homes sobre la gespa de Sadrià.

Empata Jona pels visitants.
Mentre, l’Espanyol amb el punt de mira descentrat, no acaba d’aprofitar les ocasions que crea; ni Palanca que es marxa de dos contraris, però xuta per sobre, ni Brachi enviant un llançament també per sobre.

Servei de cantonada a l’esquerra de l’atac groc, i remat de cap de Jona que aconsegueix l’empat que seria definitiu.

Sito Riera tot sol dins l’àrea petita i amb tot a favor no controla l’esfèrica i perd l’ocasió. Palanca xuta amb molt perill però Juan Carlos rebutja com pot i Riera sense angle remata a la creueta tot i que ja Pulido Santana havia invalidat aquest darrer remat per situació anti –reglamentaria.
Zamora també disposa en el 43, d’una ocasió però el seu llançament es desviat per el meta visitant a còrner.

No hi ha manera de fer un gol
Ni Palanca, ni Plata que ha sortit a la segona part, ni Riera, ni cap altre dels homes ofensius de les mitges puntes han demostrat avui estar en condicions en aquest partit per marcar encara que hagués durat tot el dia; la pilota es negava persistentment a entrar i superar al porter Juan Carlos que ha tingut una excel·lent actuació.

Després d’una jugada individual de Palanca (avui a la banda), passada de la mort a Javi Màrquez i el xut d’aquest ha estat refusat per el porter a còrner.

“Rubi” ha anat substituint a homes importants com Javi Márquez, Zamora i Riera, sense que els que han sortit en el seu lloc hagin aportat ni tan sols el que els substituïts.

Riera, abans de ser canviat, ha estavellat una pilota en el travesser, refús que no ha sabut aprofitar palanca rematant desviat.
El propi Palanca en un llançament des de la frontal ha obligat a Juan Carlos ha fer una magnifica intervenció evitant el gol de la victòria perica. Plata tampoc encerta després de la passada enrera de Riera, que li deixa mig gol en el seu peu.
Riera ha demanat penal al ser lleugerament empentat però el canari ja no estava per la idea de assenyalar cap altre penal més.

De nou, els pals eviten el gol
Falta llençada per Jordi Gómez a la tanca, i el posterior refús és aprofitat per Juanjo per engaltar un tret que s’estavella al travesser.

Desaprofitades les ocasions, l’Espanyol es queda també amb deu per expulsió de amb el que el partit encara es complica més. Llavors Rubi fa el tercer canvi netament defensiu per evitar ensurts de darrera hora, substituint Riera per Tito amb la disconformitat d’una part del respectable que no compren el canvi.

Encara l’Espanyol tindrà varies ocasions per endur-se l’encontre, com un cop de cap de Jordi Gómez després d’un centre de Brachi, o Toni Lao que en la mateixa boca de gol, amb la punta de la bota, eleva massa la pilota sortint per sobre del travesser davant la frustració del públic que espera el gol definitiu, i la darrera ocasió altre cop Jordi gómez que remata de cap, altre centrada per banda dreta de Brachi, i Juan Carlos es llença a la seva esquerra evitant el gol.

Pas enrera del filial espanyolista que se li complica la situació, després de sumar només un punt en els dos encontres jugats a Sadrià i durant molta estona amb superioritat numèrica.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol “B”: Kico Casilla; Brachi, Toni Lao, Serrán, Didac, Juanjo, Zamora, Jordi Gómez, Sito Riera, Javi Márquez i Palanca.
Substitucions: Plata per Javi Márquez, m. 56, Javi López per Zamora, m. 70 i Tito per Sito Riera, m. 75.

Villarreal CF. “B”: Juan Carlos, Costa, De la Bella, Molo, Kiko, David Lázaro, Fuster, Jona, Xico, Suanes i Rayco.
Substitucions: Al minut 46, Felix i Guaya per Jona i Molo respectivament, i Calleja per Suanes, m. 61.

Gols:
1-0 Javi Márquez, m. 10 pen. 1-1 Jona, m. 30

Àrbitre: Juan Luis Pulido Santana del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat targetes grogues a Javi Márquez , Brachi, Toni Lao, Didac, per part espanyolista i a Molo, Fuster, Suanes, Kiko, David Lázaro i Costa en dues ocasions (9’ i 24’) motiu per el que ha tingut que abandonar el terreny de joc, igual que Serran (73’) expulsat amb vermella directa.

Incidències: Partit jugat en el camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Presència entre altres personatges del Director Esportiu Paco Herrera, i del seleccionador Iñaki Saez.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, SEMBLA QUE A LA PORTERIA DE L'EQUIP VISITANT ES TINDRÀ QUE POSAR UN TALISMÀ O ALGUNA COSA QUE DONI BONA SORT, PERQUÈ NO POT SER TANT MALA PUNTERIA, MÉS DE 25 XUTS A PORTA I 1 SOL GOL. ESPEREM QUE EL NOSTRE FILIAL ES RETROBI AMB LA VICTÒRIA EL PROPER DIUMENGE CONTRA 1 DELS ÚLTIMS EL LLEVANT B I DESPRÉS A CASA GUANYI UNA ALTRA VEGADA AL SABADELL.

Anònim ha dit...

tots es questio de temps, encara que sembla cert que tenim poca polvora,Som un quip jove i que es va fent.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M