dissabte, 13 d’octubre del 2007

EL FEMENÍ SE LA JUGA DAVANT EL RAYO.

Aquest diumenge, el femení se les veurà davant el Rayo Vallecano, si de veritat vol continuar tenint opcions de lluitar per una Superlliga que ha començat d’una forma molt irregular, sense encara haver sumat cap punt en les dues sortides lluny de la Ciutat Esportiva.

El visitant, el Rayo Vallecano és a priori el conjunt que més s’ha reforçat per afrontar la competició, ja que s’ha fet amb els serveis de les jugadores internacionals del Sevilla Ana Maria Romero “Wili” (14/6/87) i Vanesa Gimbert (18/4/80), a part de fitxar a les jugadores del Torrejón Jade Boho (30/8/86) i Patricia Sanz Martínez (23/1/85), o la ex matalassera Sonia Vesga (30/11/85), i Ana Pilar Sánchez (13-4-88) provinent del Pozuelo de Primera Nacional.

Aquestes jugadores s’han de afegir a les que conformaven un bloc ja de per si temible, amb les Natalia de Pablos, Chabe, Melisa, Mari Paz Azagra, Sonia Bermúdez, Keka...

Precisament el Rayo és l’equip que més jugadores aporta a la selecció en aquests moments. Convocatòria per uns entrenaments en la que el seleccionador nacional a part de convocar Adriana Martín, ha cridat a Olga Moreno, com a gran sorpresa positiva de la llista donada.

L’encontre arriba en un moment un xic delicat per el conjunt entrenat per Emilio Montiagut, que ha vist com l’equip ha encaixat deu gols en quatre encontres, tot i tenint una de les millors parelles de centrals de la Superlliga. La situació anímica conseqüència del final de la passada temporada, el traumàtic relleu a la banqueta, un tècnic amb nul·la experiència al futbol femení, una adaptació d’aquest a les jugadores i d’aquestes al seus sistemes de joc, i una plantilla per que no dir-ho, que tot i la seva gran qualitat no s’ha reforçat com és tenia que haver reforçat si de veritat es vol aspirar al màxim, o sigui, a competir per el títol de lliga, son alguns dels motius per els que aquest equip, hagi fet un dels pitjors principis del conjunt espanyolista al llarg de l’existència de la Superlliga.

Confiem en que es pugui redreçar la situació, en un context en que molts clubs teòricament inferiors no han dubtat en les darreres temporades d’incorporar jugadores estrangeres, en el que la competitivitat ha augmentat molt, i per a més inri, aquesta temporada si els partits “importants” es juguen al mateix indret (camp 3er.), es veuran les nostres noies exemptes del caliu d’una afició fidel que sempre en les grans ocasions ha donat el recolzament màxim a l’equip, portant-lo fins al triomf; amb el nou mini-Olímpic que han convertit el camp tercer això ha passat ja a formar part de la història.

El partit davant el conjunt de Vallecas donarà començament a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol i serà xiulat per l’àrbitre de la territorial catalana, del col·legi de Sabadell, Carlos Sánchez Barbas.





Dues hores abans, a les deu del matí, el femení B buscarà la tercera victòria consecutiva davant el feble conjunt de la UE Rubí, conjunt ascendit aquesta temporada de rebot a la categoria per les desercions de Llers, i Soledad, i que actualment ocupa la darrera posició a la taula classificatòria.

L’Espanyol B, quart amb dues derrotes, i a una del tercer Sant Gabriel, mirarà d’aconseguir una altre golejada per consolidar-se definitivament en la part noble de la classificació, com a perseguidor del grup capdavanter i abans del derbi de la jornada setena a la Hans Gamper, davant el primer equip blaugrana, partit, que serà un derbi bastant desigual però que a bon segur les noies de “Titi” Camúñez lluitaran per treure quelcom de positiu de Sant Joan Despí.



La Penya Blanc i Blava de la Roca, jugarà davant el Son Cotoner, amb arbitratge d’Estanislao Plantada Siurans del col·legi de Granollers, diumenge a les dotze del migdia al Camp Municipal de la Roca; aquests punts son els veritablement importants ja que l’Associació de Veïns de Son Cotoner és un rival directe cara a les aspiracions de les blanc i blaves de mantenir sense angunies la resen estrenada categoria d’argent del futbol femení nacional.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M