dijous, 11 d’octubre del 2007

REPORTATGE FOTOGRÀFIC DE CORNELLÀ-PRAT (1a.PART)

Ahir, la camera de Sentiment Perico va donar un tomb per la zona on s’està construint el nou Estadi de Cornellà-Prat i vàrem fer unes quantes fotografies per constatar in situ l’estat d’obres de la futura casa dels pericos.

Ens vam proposar al principi, fer una visita cada trimestre, i així per primavera, al juliol i ara a l’octubre he volgut comprovar amb perspectiva suficient l’avanç de les obres, ja que és la millor manera de veure’l ja que qui hi va cada dia se l’hi acaba fent molt més llarg i sempre acaba veient-lo igual sense adonar-se del veritable avanç.

He dividit en dos parts aquest reportatge fotogràfic, (per donar emoció i enganxar-vos...) i primer us oferiré una primera part amb els als voltants, començant per l’antiga estació dels FGC de Cornellà Riera, la nova, on podeu baixar si utilitzeu aquest mitjà de transport, caminant tres minuts a ma esquerra passant per la vella, i agafant el carrer Sant Jeroni dos minuts i ja estareu a la zona d’entrada de les obres.

Així mateix podreu veure totes les zones al voltant del nou Estadi, l’Avinguda del Baix Llobregat, la zona que dona a la ronda, etc.
En el segon reportatge ja veureu l’Estadi pròpiament dit, amb l’estat actual de les obres, i sobre tot us demano que us fitxeu amb un detall en aquesta foto que ilustra aquest post, que em va omplir de satisfacció: De les set grues que vaig pogué comptar, en cinc d’elles a dalt de tot de les mateixes, onejava la senyera blanc i blava del RCD Espanyol.

Aquestes fotografies seran, igual que totes, un petit homenatge des d’aquest modest mitjà a tots aquells que no ho han pogut veure. Aquells que per el camí no han arribat a pogué gaudir del que serà la nova casa dels espanyolistes. Ara, sols es qüestió de temps; i esperem que del menor possible. Tots els socis mereixen pogué entrar-hi i asseure’s als seus seients, i més aquells que per antiguitat i elevada edat se’ls hi esta fent més llarga que mai aquesta espera
.



















2 comentaris:

Spitfire ha dit...

Ja se que queda malament dir-ho, però podria arribar a dir que veure fotos de Cornellà em poso calent... jjajaja ^^ Gràcies per compratir aquestes imtages amb tots nosaltres =) Quines ganes d'aribar a Cornellà! Salutacions!

Albert ha dit...

Gràcies per mostrar les fotos. Els que vivim lluny de Barcelona no podem veure l'estat de les obres. Només per la web de l'Espanyol i encara gràcies.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M