diumenge, 7 d’octubre del 2007

EL JUVENIL VA GUANYAR A LA UE SANT ANDREU AMB MÉS PROBLEMES DELS PREVISTOS

Victòria treballada (3-1)
Va costat molt més que el que el marcador final va reflectir, derrotar a la UE Sant Andreu que gràcies a un penal en el darrer minut del primer temps, va igualar un encontre que malgrat el major domini i ocasions de gol del conjunt espanyolista, va estar durant moltes fases del joc bastant complicat per els homes d’Oscar Perarnau.

Primers vint minuts de mal joc
Només una ocasió dels visitants rebutjant molt bé Víctor, serà un pobre bagatge ofensiu en un partit molt travat, poques ocasions de perill en el seu començament i un Sant Andreu que semblava volgué complicar-hi de debò les coses als locals.
La primera ocasió important dels espanyolistes serà a càrrec de Guillem Creus, que va realitzar un bon encontre, destacant per la lluita a part de la seva qualitat, i en el dinou va gaudir d’una pilota refusada que li cau morta dins l’àrea i el seu xut ha trencar es rebutjat per Omar.

El mateix Omar s’anticipa sortint i traient-li l’esfèrica del cap de Marc Mas en una jugada molt compromesa.
Didac centra i el davanter centre Marc Mas remata de cap, passant la pilota lliscant el travesser de la porteria visitant.

L’Espanyol sembla ja fer-se amb el partit, i Lucas Porcar peca d’excés d’individualista al intentar driblar a masses contraris, en comptes de xutar quan tenia l’ocasió sobre la frontal de l’àrea de càstig. Lucas havia sigut protagonista al caure també dins l’àrea en una discutida jugada que el col·legiat no assenyalà res.

Guillem Creus avança als pericos.

Pilota llarga que Guillem Creus, fa un perfecte control baixant-la i davant la mitja sortida del porter Omar, amb molta sang freda el bat amb una perfecta definició.

Però el Sant Andreu no es rendeix, i bona prova és la pilota estavellada al travesser de la porteria de Víctor en el llançament d’una falta directa un xic escorada a la dreta de la frontal per Babaicoa. Blas remata creuat, i Víctor refusa amb problemes.

Gerro d’aigua freda al darrer minut
El col·legiat del matx, assenyala penal per suposades mans del central perico Savall, en el darrer minut del primer temps i el davanter Teixi no perdona fent pujar l’empat al marcador enganyant al meta espanyolista en el llançament de la pena màxima.

Ja en la segona part, Víctor Ibáñez va tenir que intervenir en un xut de Barbaicoa al minut dotze.

Carlos torna a donar avantatge al conjunt perico
Jugada per banda esquerra, i després del centre i remat que el meta visitant rebutja la pilota li cau dins l’àrea petita a Carlos Ruíz qui amb molta tranquil·litat i efectivitat connecta el cap enganyant al jugador visitant sota pals, fent pujar el 2-1 al marcador.

L’Espanyol es feia ja definitivament amb el control del partit, i posava la directa per aconseguir sentenciar l’encontre.

En tot, els visitants encara donarien varis ensurts a la porteria espanyolista, concretament un remat de cap desviat, davant la badada general de la defensa i una falta llençada per Tato en la que altre cop un davanter del Sant Andreu guanya en el salt als defensors pericos i es a punt de donar un seriós disgust, sortint la pilota fora.

Macalou Guimba (que al igual que Charli, havia sortit feia poc) aconsegueix marcar però es trobava en situació clara anti – reglamentaria. Mentre, el conjunt visitant sols creava cert tipus de perill a pilota parada, en el llançament de faltes, però Víctor es va mostrar segur.

La sentència, al final
En el minut 90, Macalou se’n va tot sol després de recuperar una pilota en línia de tres quarts i davant la sortida del meta Omar , xuta al ninot amb tota la porteria, però el rebuig acaba a peus de Charly Lumbreras tot sol, que marca a plaer el tercer.

Fitxa tècnica

RCD Espanyol: Víctor, Oriol Ricarte, Guille, Víctor Ruiz, Dídac Vila, Albert Moñino (George, 82), Guillem Creus, Lucas Porcar (Guimba, 65), Marc Mas (Charly, 60), Carlos Ruiz i Álex (Abraham Pozo, 66).

UE Sant Andreu: Omar, Francisco (Tato, 68), Dosantos, Albert, Adri, Rubén, Blas, Ceballos, Teixi (Marc Fernández, 50), Bacaicoa (Fasih, 61) i Viz.

Àrbitre: Miquel Corredor Pérez. Va mostrar targetes grogues, a Guille, Víctor Ruiz i George i pel Sant Andreu a Dosantos, Albert, Rubén, Viz i Fasih.

Gols: 1-0. Guillem Creus, m. 29, 1-1. Min. 44. Teixi; 2-1 Carlos Ruiz, m. 60, 3-1 Charly Lumbreras, m. 90.
Incidències: Partit jugat al camp tercer de Sant Adrià, per preservar la gespa del camp principal on avui diumenge jugaria el filial espanyolista.