dilluns, 8 d’octubre del 2007

FUTBOL BASE. ANÀLISI DE LA JORNADA A SADRIÀ.

Jornada del dissabte.

Mal resultat del Cadet A que solament va pogué empatar amb un davant un Badalona que va igualar el gol de Nierga que va avançar als espanyolistes, i es va dedicar a defensar el resultat.
Els espanyolistes van regalar una primera part molt fluixa, i a la segona part, quan de veritat van anar per l’encontre, el col·legiat va ser el protagonista expulsant al quatre espanyolista Jordi Amat, mentre que en idèntica situació no va mostrar la segona targeta groga a un jugador visitant.

Ni els canvis introduïts per Ramon Guerrero, amb la tornada de Sani a l’equip o la sortida de Miki, van pogué redreçar la situació i aconseguir el gol que hagués donat la victòria al Cadet A.

La mala fortuna en els darrers moments van fer que el Badalona s’emportés un punt totalment immerescut per el que es va veure sobre la gespa artificial del camp tercer.

L’Aleví A, li va costar obrir la llauna davant el CE Manresa i fins el segon temps quan Villarroya va donar entrada a Mula no va pogué aconseguir posar-se per davant en el marcador.

El golejador del Aleví B de la passada temporada, va aconseguir els dos primers gols mentre que Jack a la seva segona temporada en l’Aleví A, després que desaprofités dues jugades en cada part molt clares, superant al porter rival i no saben culminar la jugada, es va refer, i va tancar la golejada espanyolista fent els altres dos gols.

Gran partit el que vàrem presenciar entre el Infantil B de José Herrera i el CD Blanes, equip de segon any que a més venia com a primer líder de la competició. Els visitants es van avançar en el marcador amb un perillós 0-2, fruit de la major complexió física dels seus jugadors un any més grans, Però els espanyolistes no volien quedar-se sense cap punt en les dues primeres jornades i van fer una gran remuntada malgrat la diferència fìsica, primer aprofitant un llançament llunyà que superar al porter visitant, i a la segona part, el domini cada cop més aclaparador dels blanc i blaus, va fer que poguessin empatar l’encontre i gràcies a un penal transformat per el lateral dret Germán obtenir en la recta final del matx, el triomf i els tres primers punts.

El conjunt de José Herrera en l'escalfament previ.

Ahir diumenge, exhibició del Juvenil B
Tercera victòria consecutiva dels homes de Josep Clotet, en altre partit en el que la superioritat del Juvenil B sobre el seu rival va quedar patent ja als cinc primers minuts quan primer Alvaro i posteriorment Jordi Roig, va deixar l’encontre totalment decidit.

Celebrant un dels gols anotats per Oscar Sielva.

Ni l’expulsió del romanès Masim (la nota negativa del partit) va frenar a un Juvenil B, que en inferioritat numèrica durant gran part del matx, encara va anotar cinc gols més amb Alvaro de nou, i a parells Dani Nieto (l’ex del Mallorca) i Oscar Sielva.