dilluns, 15 d’octubre del 2007

EL FEMENÍ B NO TÉ PIETAT DE L' UE RUBÍ

Partit sense història
Un Espanyol B molt superior ha donat compta del cuer UE Rubí, que ha intentat plantar cara al començament, inclòs empatant l’encontre però un cop més les noies que entrena Francisca “Titi” Camúñez, molt superiors han demostrat que son intocables a Sadrià i compten els partits per golejades. Raquel Corral un cop més ha estat la figura del partit, trencant la defensa visitant com i per on ha volgut, demostrant-li un cop més al senyor Emilio Montiagut amb gols, que pot jugar al primer equip.

Primer gol ràpid
Ja als dos minuts de joc, Olguita recollint i aprofitant una pilota morta dins l’àrea feia el primer gol del matí. Però la UE Rubí, empataria minuts després amb una pilota rematada a l’escaire esquer de la porteria de Andrea Carrillo, que era la titular, ja que Elvira Serra ha estat suplent de Cristina al primer equip després que Erika Pallarol hagi causat baixa.

Raquel Corral es marxa de dues defenses però el seu xut és al darrer moment interceptat. La pròpia davantera centre espanyolista ha tingut en les seves botes el segon gol al rematar primer al pal dret i en segona instància al recollir el refús i llençar malament a la portera que refusa amb el peu.

Ylenia al minut dotze fa el segon gol, i a partir d’aquí l’encontre s’acaba com a tal.

Raquel Corral
La davantera espanyolista ha fet els tres gols següents, primer després d’una gran jugada de Ylenia per l’esquerra que ha fet la passada de la mort a Corral que tan sol ha tingut que girar-se i a porta buida tocar lleugerament la pilota fen el tercer.
Posteriorment creuant la pilota lluny de l’abast de Margarita, i el cinquè altre cop amb jugada de Ylenia (ha fet un gran partit també)superant Susana, centrant i rematant la golejadora espanyolista.

Rocío Serrano
No ha volgut ser menys i jugant per la punta dreta de l’atac espanyolista ha acabat de trencar el feble sistema defensiu de les visitants que han evidenciat la posició que ocupen en la classificació.

Abans Irene la ex del Espanyol havia tret sota la mateixa línia de gol una pilota de Rocío que portava el camí del gol.
Però en el sisè, Corral ha superat per velocitat a la pròpia Irene i ha deixat en safata de plata a Rocío que ha definit sense cap tipus de problemes, a plaer.

Una paret entre Rocío i Raquel tot i la posició bastant dubtosa de fora de joc, acaba amb el gol de la primera a porta buida, amb una defensa totalment destrossada i superada una i altre vegada.

Una segona part, ja conservant forces cara al derbi
Amb una jugada d’infortuni de la portera visitant que li passa la pilota per sota la cama, al llançament de Rocío d’una falta per l’esquerra de l’atac blanc i blau, les de Titi Camúñez fan el vuitè gol.

A aquestes alçades de la pel·lícula, es produeixen canvis per donar descans a les que tindran davant sí mateixes, el deure de plantar cara al primer equip del Barça a la Hans Gamper.

Una pena màxima comesa sobre Raquel Corral es transformada per ella mateixa, anotant el quart del seu compte i el novè del matx de les espanyolistes.
Meritxell que acabava de sortir no s’ha volgut perdre la festa i ha marcat el darrer gol d’un xut sobre la frontal.

La UE Rubí ha fet el segon del seu compte en una molt maca vaselina que ha superat la sortida de Andrea. Encara l’Espanyol ha continuat atacant i Raquel ha xutat a poc de l’escaire i Meri remata després del centre de Laura Falces per l’esquerra.

Tercera victòria consecutiva i ara a donar la campanada en el feu barcelonista.

RCD Espanyol B: Andrea; Kenti, Olga Rodríguez, Lara, Laura Falces, Elena, Rocío, Helena Roig, Raquel Corral, Ylenia, Carol.
Substitucions: Meri, Malena, Nerea i Tania.

UE Rubí: Margarita; Ana, Irene, Marta, Lorena, Sandra, Lidia, Susana, Bea, Teresa, Natalia.
Substitucions: Lara per Natalia,m. 46, Cristina per Sandra, m. 46, Miriam per Lorena, m. 46 i Silvia per Lidia, m. 71.

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla, del col·legi de Barcelona. Ha mostrat targetes grogues a Rocío m. 38 per part espanyolista i a Lorena, m. 31 i a Natalia, m. 40 per part visitant.

Gols; 1-0 Olga Rodríguez, m. 2, 1-1, m. 6, 2-1 Ylenia, m. 12, 3-1 Raquel Corral, m. 16, 4-1 Raquel Corral, m. 20, 5-1 Raquel Corral, m. 24, 6-1 Rocío Serrano, m. 30, 7-1 Rocío Serrano, m. 37, 8-1 Rocío Serrano, m. 42, 9-1 Raquel Corral, pen., 60, 10-1 Meritxell, m. 70, 10-2,m. 80.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. En el conjunt del Rubí, formaven dues ex jugadores del RCD Espanyol femení B: Irene i Natalia.

CLASSIFICACIÓ 6ena. JORNADA PRIMERA NACIONAL GRUP 3er.