dilluns, 15 d’octubre del 2007

EXEMPLE A SEGUIR. ( RCDE 7- FCB 6)





















Nens exemple per als grans.

Ahir a la Ciutat Esportiva, es parlava com no dels tres espanyolistes a la selecció espanyola, del gran Tamudo amb gol i assistència i del gran gol d’Albert Riera.
Però a més, entre els assistents a la Ciutat Esportiva encara estava present la gran gesta d’un grup de nens que hores abans de la gran actuació dels pericos a Dinamarca, havien protagonitzat un partit que serà recordat durant molt de temps per els que seguim el futbol base del RCD Espanyol.

Per que ells no tenen el ressò mediàtic ni arriba a la gent les seves actuacions, però avui aquí, a Sentiment Perico, el Benjamí B tindrà el lloc d’honor que és mereix, dins la galeria fotogràfica dels dilluns dedicat al partit més important a Sadrià. I ho tindrà per que no sempre es a l’abast de qualsevol equip, remuntar un resultat advers de 2-6 i menys davant l'etern rival.

La gent s’apilava sobre l’estret recinte del camp de futbol set. Inclòs després del partit es van veure obligats a donar una volta d’honor al camp, com a premi per la seva lluita i la seva fe en la victòria en el pitjor dels escenaris.


Per vosaltres, nens, aquestes fotografíes !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es increible!!! que grans aquests nens, ho he llegit al BiB i m'he conetat a sentiment perico per corraborar-ho ja que es la millor pagina de la cantera. kicoco

Josep Maria ha dit...

Benvingut Kicoco. En el post que vaig posar després del partit de la Selecció dissabte, ja ho vaig explicar amb els golejadors i una petita crònica, per que si no costa una mica de pogué creure's aquest resultat, si no per que els que hi erem allà ho vàrem veure incrèdols com es podia guanyar aquell partit.
I tinc que confesar, que jo ja l'havia donar per perdut i estava mirant el matx del Infantil-Europa (jugaven tots dos al mateix temps), fins que vaig començar a sentir cantar gols, i s'intuïa que la remuntada es produiría si arribavem a temps, ja que el crono anava a favor d'ells.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M