dissabte, 20 d’octubre del 2007

NOVA VICTÒRIA DEL JUVENIL B (5-0)

Triomf contundent del juvenil B
El RCD Espanyol Juvenil B, s’ha desfet del Gimnàstic de Tarragona per un contundent 5-0.
Els nois de Josep Clotet han dominat tot l’encontre i s’han mostrat molt superiors al conjunt grana, que només ha resistit els primers 35 minuts, després de tenir la fortuna de cara, ja que primer Dani Nieto, i posteriorment Álvaro han estavellat la pilota als pals de la porteria visitant.
Álvaro ha aconseguit el primer gol, després que una gran jugada del romanès Masim, que ha arribat fins línia de fons, i la seva passada de la mort ha estat rematada a boca de gol per el davanter centre espanyolista.
El capità Julian Serrano feia el segon poc abans del descans, deixant l’encontre sentenciat. Abans els visitants també havien tingut la seva oportunitat acabant la pilota estavellant-se al pal de la porteria de Dinu.

En el segon temps, més del mateix. Un Espanyol superior que ha aprofitat els contracops al tenir que obrir-se els visitants per intentar reduir distàncies en el marcador, i això ha permès que Dani Nieto fes el tercer al poc d’iniciar-se el segon temps, i uns minuts després una jugada per la banda dreta del lateral Pere ha acabat amb una precisa centrada que ha estat culminada amb el remat d’Àlvaro anotant el quart dels blanc i blaus i el segon del seu compte particular.
Antonio Vela ha pogut fer el cinquè però de nou el pal ho ha impedit. El romanès Maxim ha fet una gran jugada individual anant-se de quants li sortien al seu pas, i davant el porter li ha fet una vaselina que ha anat a colpejar de nou al pal de la porteria.
En els darrers instants del matx, Antonio Vela aquest cop sí, feia el cinquè i definitiu al rematar un centre per la dreta de Tomeu.

Bon partit i altre golejada dels de Josep Clotet, que a excepció del primer encontre a Castelldefels, compten tots els encontres amb victòries.