dijous, 18 d’octubre del 2007

DIFÍCILS SORTIDES PER ELS FEMENINS

RESULTAT MOLT DOLENT EN EL SORTEIG DE LA COPA DEL REI: ESPANYOL-DEPORTIVO

foto d'arxiu

Complicada jornada per els femenins del RCD Espanyol.
El femení A d’Emili Montiagut visita el Cerro del Espino per enfrontar-se al Club Atlético de Madrid féminas, lloc on es va començar a escapar el títol la temporada passada ja que l’Espanyol només va pogué empatar in extremis a dos gols, fet que va possibilitar que el conjunt català no depengués de sí mateix en la darrera jornada de Superlliga.

Però allò es història, i el que preocupa ara, és la situació que viu l’equip classificat en novena posició fora de les posicions que donen dret a jugar la Copa de la Reina, i amb la preocupació que un resultat advers podria tenir i les conseqüències que podria comportar.

Montiagut qüestionat ja per una part dels aficionats.


Esperem que el matx davant el Rayo hagi sigut un punt d’inflexió en la marxa de l’equip i tot i la jugada desgraciada que va condemnar en el darrer instant a no sumar els tres punts, la millora en el segon temps va ser palpable. Ara, el que cal millorar i molt es tot el sistema defensiu de l’equip per que l’elevat nombre de gols encaixats estan fora de qualsevol premissa permesa en un equip que aspiri al títol de lliga, ni tan sols per un equip amb aspiracions per aconseguir plaça per la Copa.

El rival, l' Atlético de Madrid Féminas, ocupa la quarta posició empatat a punts amb el segon, i tercer classificats, Rayo i el sorprenent Estartit respectivament. Cal dir que la trajectòria de les matalasseres es impecable fins el moment, ja que només han perdut en front el líder Llevant, i en el darrer encontre van empatar en el Municipal de l’Estartit en un matx molt disputat. Ha obtingut el triomf a Huelva i Puebla llocs bastant difícil de guanyar, i en casa al marge del abans ressenyat, ha guanyat al enfonsat per Del Nido i el seu consell, Sevilla FC, que encara no ha puntuat.

El conjunt matalasser s’ha fet amb els serveis per aquesta temporada de les jugadores del Llevant, Susana Guerrero i Miriam Recarte, a més ha incorporat a les ex del Rayo Martí i Verónica Ávila, i a la porteria la ex del Puebla Vane ha substituït a Maru que ha tornat al Oviedo Moderno club de procedència abans de fitxar per el conjunt madrilenya la passada temporada. Amb Estefi compartirà la porteria durant la temporada.

El partit es jugarà a les onze del matí, aquest diumenge, al Cerro del Espino i serà xiulat per José Luis Muñoz Corredor de la territorial madrilenya.



Per la seva part, el femení B tindrà el partit més difícil de la temporada al visitar la Ciutat Esportiva Hans Gamper de Sant Joan Despí per enfrontar-se al líder invicte de la categoria que compta per triomfs els encontres disputats.

Titi tindrà el dubte fins darrera hora de les jugadores que podrà tenir a la seva disposició tot dependent de la convocatòria d’Emili Montiagut, ja que la setmana passada sense anar més lluny, va fer debutar a Marta Corredera en la segona part del partit davant el Rayo.

L’Espanyol B, ha guanyat només a Breda en les tres sortides que ha realitzat, perdent a Girona i al Nou Serdenya. Ocupa la quarta plaça darrera del rival de torn aquesta setmana, l’Europa i el Sant Gabriel.

L’encontre entre blaugranes i blanc i blaves començarà a les onze del matí i serà arbitrat per Jan Nubiola Remolins.

Sort a tots dos equips en aquestes difícils sortides !.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M