divendres, 15 de febrer del 2008

EL TÍTOL DE LLIGA EN JOC:
ESPANYOL-ZARAGOZA, DIUMENGE 12:00 h.

Max s'ha fet un lloc en l'onze titular en el mig del camp de l'equip de Perarnau.


Aquest diumenge a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, i sota la direcció del col·legiat català José Díaz Rubio, RCD Espanyol i Real Zaragoza, primer contra segon, es juguen bona part del futur d’aquest campionat de Divisió d’Honor Juvenil grup tercer.

Arriben a aquest compromís, separats per tres punts que s’han mantingut en les darreres jornades de lliga, i amb el gol average en l’aire, momentàniament favorable als espanyolistes que van guanyar en l’encontre d’anada per un concloent 0-2 gols de Lucas Porcar, precisament expulsat en el darrer encontre de la Via Férrea, i pendent de decisió dels òrgans jurisdiccionals de la RFEF després que l’Espanyol decidís recorre la injusta cartolina.

El conjunt aragonès al marge del encontre mencionat, també va sortir esbatussat a la jornada onzena, del Camp del Centenari de Badalona (3-0) i es va deixar punts pel camí davant el Ferriolense (jornada setena a Son Ferriol, 0-0) i davant el Real Mallorca tercer en discòrdia i fora ja de la lluita pel títol (1-1 a la jornada setzena). El conjunt d’Oscar Perarnau, va perdre davant el Real Mallorca, (jornada quarta per 2-1) i es va deixar punts a terres mallorquines davant el San Francisco (1-1) amb un polèmic arbitratge molt desfavorable, i a Girona en la quinzena jornada per resultat d’empat a un gol.

Ambdós conjunts, pues, s’han adjudicat els darrers divuit punts, i aquest matx por resultar decisiu per la sort del títol. Els blanc i blaus han marcat fins les hores deu gols més que els mañicos, i aquest han encaixat dos més que els catalans.


Perarnau espera l’arribada dels homes que es troben al torneig de la XXXIV Copa Atlántica, Guillem Savall (tot i que aquest els darrers encontres ha anat convocat amb el filial), Didac Vila i el darrer en incorporar-se al combinat sub 19, el central Víctor Ruiz que va substituir al matalasser Álvaro Domínguez per lesió. Només el Real Madrid ha aportat més jugadors (quatre) a la Selecció sub – 19, i es dona la circumstància que el rival dels pericos, el Real Zaragoza, no li han convocat a cap dels seus jugadors tot i la marxa brillant del conjunt aragonès que seria líder en qualsevol dels altres grups, ja que tant Espanyol com Zaragoza son els dos equips que més punts fins ara han guanyat en els set grups de la categoria.


1 comentari:

Anònim ha dit...

ESPEREM QUE ES COMPLEIXIN LES TEVES PREDICCIONS , QUE GUANYEM I CONTÍNUEM + LÍDERS.
JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M