FUTBOL BASE:
EUROPA: 0 - RCDE INFANTIL A: 2

Foto cedida per Maria Verdú. Agraïm la seva col·laboració.

Els nois del Infantil A, en la gespa del Nou Sardenya de Gràcia.

Partit jugat diumenge tarda davant un Europa molt millor que el que va visitar la primera volta la Ciutat Esportiva.

Des d’un primer moment van pressionar fins l’alçada de la defensa espanyolista, sent el joc un continuo pujar i baixar d’ambdós conjunts, ja que ningú especulava amb la pilota.

El CE Europa va disposar de dues ocasions de perill en el primer temps; una treta magistralment per Sergio en una molt bona intervenció que li costar un fort cop a la boca.
Portaven perill a pilota parada, i mica a mica, l’Espanyol va anar controlant més el joc i obrint el camp, i així va pogué gaudir d’ocasions de gol mitjançant Didac a la sortida d’un còrner, Nestor i posteriorment Aitor. Amb l’empat inicial s’arriba al descans.

Jacobs avança l’Espanyol
A la segona part, canvia de cop l’escenari del partit; L’Espanyol surt amb la convicció de fer-se amb la pilota i amb els punts. Així, ràpidament arribaren les ocasions: Oscar, diversos còrners, i un bon remat de Jacobs de cap al segon pal que significà el primer gol.

L’Europa no renuncia a fer-se amb el control del joc, però els seus intents son interceptats per una defensa espanyolista molt ordenada i segura. En altre ocasió, Jacobs remata per sobre del travesser de la porteria dels locals.

Casado sentència
Arturo, té una nova ocasió d’ampliar el marcador, però serà Casado qui engaltant un bon xut des de fora de l’àrea estableix el marcador definitiu de 0-2.

Quedaven menys de deu minuts encara i els de Gràcia no es donen per vençuts i Sergio, el meta perico salva el gol europeista en una jugada d’un contra un. Els darrers minuts, els espanyolistes continuaren intentant-ho però ja sense encert cara a porta.

Bon partit del Infantil A, en un camp difícil i victòria més que merescuda, davant un rival molt lluitador. Els jugadors van dedicar-li el triomf al mister, Josep Olivé en el dia dels seu aniversari.

RCD Espanyol: Sergio, Albarrán, Arroyo, José Manuel, Coco, Casado, Nestor, Didac, Ángel , Aitor i Oscar. Van jugar també, Lucho, Jacobs, Tarsi, Arturo, Gerard i Carlos.

Gols: 0-1 Jacobs, m. 48, 0-2: Casado, m. 65

Camp: Nou Sardenya de Gràcia