diumenge, 10 de febrer del 2008

TRIOMF SENSE PROBLEMES DEL RCDE ALEVÍ A



RCD Espanyol 4: FP Sánchez Llibre:0

Triomf clar del conjunt de Villarroya davant la FP Sánchez Llibre en un encontre en el que l’Espanyol ràpidament es va posar per davant en el marcador i va sentenciar el matx en el primer temps

Ja en el minut dos, Jack va desaprofitar una molt clara ocasió al intentar elevar la pilota per sobre de la sortida del porter de la Fundació però la pilota no anava en la bona direcció.

En dos minuts sentència l’Espanyol
Al minut set, aquest cop sí, Jack aconsegueix en jugada molt similar superar al porter visitant tot i que aquest toca l’esfèrica; li va faltar una mica més d’alçada per evitar el primer gol dels espanyolistes.

Un minut després, jugada per la dreta que acaba amb una bona centrada i Jack en l’àrea petita no pot rematar al desequilibrar-se però en tot pot passar a un company, Albert, que aquest si que no perdona en tal circumstància, fent el segon gol que deixava ja pràcticament decidit el matx.

Jack encara tindria altre ocasió prop del pal dret de la porteria però el seu innocent remat de cap sortiria fora.

El tercer, obra de nou d’Albert, va ser un gran gol; un remat de volea tot girant-se i un gran xut que es va colar sense que el porter de la Fundació pogués fer res per evitar-lo.

Una segona part més igualada en joc
La segona part va ser més igualada; un Espanyol que ja guanyava tres a zero, i una Fundació que es va deixar anar més i mitjançant el seu jugador de color (perdoneu però no sé el nom) que per la seva corpulència física al igual que Jack portava el pes de l’atac en la Fundació, i va ser un corcoll per la defensa espanyolista.

Ja al primer minut va gaudir d’una ocasió la Fundació que no va ser l’única, ja que al poc, David va tenir que emprar-se a fons per evitar el remat dels visitants rebutjant i aquest li va caure a un davanter que es trobava tot sol, però va desaprofitar l’ocasió rematant molt malament per sobre el travesser.

Mula (menys actiu i efectiu que en altres encontres) va tenir la seva oportunitat després d’una gran jugada individual que es va marxar de fins a tres rivals, però massa individualista no va passar quan es trobava ja gairebé en la línia de fons sense angle prop del pal esquer i el seu remat es va perdre fregant el pal contrari.

Al minut quinze del segon temps, Jack va establir el marcador definitiu, al marxar-se per la dreta de l’atac perico, i superar la sortida desesperada del porter de la Fundació, aquest cop sí que sense que aquest pogués ni tan sols tocar l’esfèrica, colant-se la pilota per l’escaire dreta.

La Fundació mentre ho intentava mitjançant el jugador abans indicat, que gràcies a la seva condició física s’escapolia dels defensors pericos, dona una passada perfecta però el seus companys no estaven gaire efectius en el dia d’ahir, i de nou una altre bona ocasió es perdia amb un xut excessivament defectuós.

L’Espanyol hagués pogut incrementar el compte golejador en jugada de Ivan però un defensor de la Fundació treu la pilota sota la mateixa línia de gol.
La darrera ocasió va ser per Jack que va rematar a un pam del pal esquer una centrada de Gabri, no podent aconseguir el hat trick.

Per tant, un nou triomf de l’aleví, en una categoria en la que sembla que cap dels dos primers perden cap encontre i tot es decidirà en el proper derbi.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M