diumenge, 10 de febrer del 2008

ESPANYOL B: 2 CF ORIHUELA: 2
TORNEN A DEIXAR ESCAPAR DOS PUNTS







Altre cop es repeteix la història

Un Espanyol B que ha completat una molt bona primera part i que s’ha avançat amb dos gols, ha tornat a ser incapaç de fer-se amb els tres punts en uns vint-i-cinc darrers minuts per oblidar.

Amb tot a favor
A la primera acció seriosa de perill, (abans els visitants s’havien aproximat mitjançant una jugada de Kiko amb remat innocent de Tevenet), Juanma lluitant amb el seu marcador, li guanya la posició i s’endinsa a l’àrea i es derribat. El col·legiat no ho ha dubtat ni un instant i ha assenyalat el màxim càstig, amb Jordi Gómez com a encarregat d’executar-lo enganyant al meta visitant amb un llançament ben col·locat lluny de l’abast de Roca.

Cinc minuts després, en una jugada iniciada per Javi López li cau l’esfèrica a Jordi Gómez que xuta rebotant la pilota a un defensor i el rebuig l’intercepta Pedraza davant Roca, i la pilota colpejada en aquest darrer acaba introduint-se dins la porteria de l’ Oriola.

Era el 2-0 i semblava que el partit quedava encarrilat i que no es podia escapar (o al menys no es devia d’escapar). Els alacantins han obert línies i han intentat tancar als espanyolistes, i tot i que ho han aconseguit la porteria de Isaac no ha corregut cap tipus de perill en aquest primer temps, ja que només dos llançaments de falta (un blocat per Isaac i l’altre fora) ha estat tot el bagatge ofensiu d’un Orihuela sense profunditat i sense fer honor a la classificació que ocupa.

La segona part de més a menys
El Orihuela s’ha mostrat molt dur en certes jugades, i tant Baena com Javi López (que s’ha tingut que marxar lesionat) n’han notat els efectes. De Pablos l’hagut de substituïr.

De Pablos en la seva primera intervenció, ha xutat des de fora de l’parea i el seu tret ras ha estat blocat per Roca a la seva esquerra.
Mentre, era Casas qui ho intentava per els visitants, xutant fora, i mica a mica arribaven amb més perill com en una jugada en la que Ratón ha donat l’ensurt, aturant Isaac.

Rubi ha donat entrada a Guillem Savall per Cantero, (no entenem aquest canvi a menys que es trobés lesionat) i sigui com sigui, l’Espanyol B ha anat a menys i ha passat a estar dominat.

Podia haver sentenciat si la gran jugada de De Pablos que ha cedit a Baena i aquest sobre la frontal sense pensar-ho dues vegades ha engaltat un xut en el que la rèplica de Roca amb una gran intervenció enviant a còrner ha impedit el tercer gol.

El resen sortit Jonathan ha avisat amb un llançament alt, però a la segona ocasió no ha perdonat després que Isaac rebutgés a còrner un xut de Amentegui, i aquest es tragués i a la boca de gol, marqués el primer gol per els alacantins.

L’Espanyol B incomprensiblement es ve avall
Com en altres ocasions, s’ha esfondrat en el darrer quart d’hora; a sobre, el canvi de Riera per Pedraza poc ha aportat al joc d’atac perico, i en una acció en la que tant Isaac com els defensors espanyolistes estan molt estàtics, l’Oriola mitjançant Kiko Ratón empata l’encontre, resultat idèntic al partit d’anada on els de Rubi van empatar un encontre que els alacantins guanyaven per 2-0 també.

I encara sort...
Per que el Orihuela hagués pogut endur-se els tres punts, ja que el desgavell defensiu espanyolista era total i en varies jugades el perill ha rondat les immediacions de l’àrea perica.

L’Espanyol B, més amb el cor que amb el cap, ha intentat sorprendre de lluny al meta visitant amb trets llunyans de Baena (ha sortit a mig metre del pal) o de Tito després d’una bona jugada individual en el que l’únic que ha faltat ha estat una bona definició ja que el xut ha estat fluix a les mans del porter.

En el 88, Isaac ha salvat el gol del Oriola en una gran intervenció en un remat dins l’àrea petita. En el servei de cantonada, la pilota es passeja entre tots els defensors i davanters a pocs metres de la línia de gol. En l’afegit, altre servei de cantonada que no pot tocar Isaac per rebutjar i es torna a passejar entre un munt de jugadors sense que ningú pugui rematar.

En el darrer sospir una falta treta per Jordi Gómez, escorada a la dreta de la frontal, es centrada però no pot ser rematada per cap dels davanters pericos.

Un punt, i situació que lluny de solucionar-se cada cop es complica i més per el filial espanyolista.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Isaac, Toni Lao, Serrán, Didac, Javi Cantero (Savall, m. 57), Tito, Jordi Gómez, Baena, Javi López (De Pablos, 49’), Juanma i Pedraza (Sito, m. 74)

Orihuela CF: Roca, Pablo, Óscar Álvarez (Benja, min.71), Selu, Amantegui, Juanma Cruz, Martín Tártara (López, min.55), Vera, Cases (Jonathan, min.65), Tevenet i Kiko Ratón.

Gols: 1-0: Jordi Gómez (min.14); 2-0: Marc Pedraza (min.20’); 2-1: Jonathan (min.72); 2-2: Kiko Ratón (min.79).

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano del comitè balear. Ha amonestat als locals Javi Cantero (min.19), De Pablos (min.76) i Baena (min.89) i als visitants Pablo García (min.14), Verza (min.16), Tevenet (min.22), Selu (min.85).

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA COL-LEGUES. SEMPRE ENS PASSA IGUAL COMENCEM GUANYANT I SEMPRE ENS EMPATEN,ESPEREM QUE ES CANVII AQUESTA DINÀMICA PERQUÈ EL FILIAL TÉ QUE GUANYAR + PARTITS A CASA RECOLÇAT PER L'AFICIÓ PER PUJAR POSICIONS.
JOSE CARRERA CARRERA

Anònim ha dit...

HOLA, ES TÉ QUE PROTESTAR UNA VEGADA + CONTRA FRONT EL FUTBOL CAT, QUE A L'ÚLTIM RESUM DE 2 B, SOLS ENS VA DONAR LES JUGADES DELS GOLS FRONT L'ORIHUELA, AMB LES OCASIONS QUE VAN HAVER I ALS PARTITS DE 3 HI POSAVEN + JUGADES ENCARA.
JOSE CARRERA CARRERA

Josep Maria ha dit...

Queda dit:
A mi em va ser impossible veur-ho i nomès vaig pogué veure les imatges del femení per que era al final del programa.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M