dissabte, 16 de febrer del 2008

L'ESPANYOL B, A INTENTAR DONAR LA SORPRESA


Foto d'arxiu: A la primera volta, el Girona s'en va endur els tres punts de Sadrià, defensant-se inclòs en inferioritat numèrica per dues expulsions.

Un Espanyol B, molt necessitat de punts visita Montilivi per enfrontar-se al líder de la categoria, el Girona FC, que ja va derrotar al conjunt espanyolista en el partit de la primera volta a la Ciutat Esportiva.

Rubi podrà comptar amb Casilla i Erencia (va descansar per sanció en el darrer encontre) i seran baixes en el filial perico, Javi López lesionat en el encontre davant Orihuela, i els lesionats Palanca i Plata, al marge d’Albert Serrán convocat pel primer planter.

El Girona FC és el líder destacat de la categoria sent el màxim golejador i compten amb deu punts d’avantatge sobre el més immediat perseguidor, l’Alacant. Només ha perdut tres encontres (precisament davant el conjunt alacantí en la jornada inaugural, 0-1, al camp de l’Alcoyano per 3-1 i fa dues jornades davant l’Oriola per un sorprenent 0-3 en terres gironines). També el quadre gironí ha cedit punts al seu camp davant el Miapuestas, l’Eivissa i el Gavà.

L’Espanyol B, en zona de descens ha guanyat tres encontres a domicili, davant el complicat Lleida, Ontinyent, i Badalona.


El col·legiat de l’encontre serà Luis Martín Ortín Salvador del comitè aragonès i donarà començament a les 17.00 hores de demà a Montilivi.







En el partit d'anada, els gols de Cristian i Nierga van donar els tres punts als espanyolistes.
Foto d'arxiu: Sani en l'encontre frente als cervesers.

Important dins el capítol del futbol base, l’encontre que aquest migdia el Cadet A de Ramón Guerrero disputarà en el Feliu i Codina d’Horta davant el quart classificat, la Damm CF.

Ja en el matx d’anada, el Cadet espanyolista es va imposar per 2-0 amb dificultats, tot i que llavors l’equip venia de dos encontres empatats davant Badalona i Figueres, i amb aquell triomf va donar començament a la ratxa triomfal que l’ha portat a la primera posició de la Divisió d’Honor Cadet.

No serà l’únic enfrontament entre cervesers i pericos, ja que a la Divisió d’Honor Infantil també i haurà un interessant Espanyol-Damm tot i que aquí la importància en la classificació ja és molt més relativa.

L’equip Infantil B espanyolista després de derrotar amb gols de Jafar i Fredi al líder de la categoria, la FP Sánchez Llibre per 2-1, té una altre prova de foc al camp municipal de Premià de Mar, per veure’s les cares amb el tercer classificat, el Ricoh Premià. El conjunt d’Herrera baixa bastant el rendiment lluny del terreny de joc de la Ciutat Esportiva on ha guanyat tots els encontres.

Altre xoc important serà el Aleví B – EF Sant Feliu de Guixols, després que el conjunt de Jacint Magrinyà perdés el liderat que havia ostentat des del començament del campionat en profit del Mataró. Tampoc ho tindrà gens fàcil l’Aleví A en la seva visita a Lleida per jugar contra el quart classificat, tot i que la ratxa que porta el conjunt de Villarroya fa pensar en que es portaran els tres punts de la capital del Segrià.


Foto d'arxiu: El Benjamí A, a seguir guanyant.

Pel que fa als benjamins, com sempre qui més complicat ho tindrà per motius d’edat és el Benjamí B, que jugarà contra la EF Gavà, mentre que el líder de la Preferent Benjamí, l’Espanyol s’enfronta a un Sant Andreu ben classificat.


Els més petits dels equips federats de l’Escola, el Benjamí C i el Pre benjamí tindran partits de tràmit, sobre tot el conjunt entrenat per Roma, que pot tornar a aconseguir una golejada d’autèntic escàndol ja que s’enfronta al Ciutat Meridiana conjunt que encara no ha aconseguit puntuar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA JA SABEM QUE EL NOSTRE FILIAL GUANYARÀ A GIRONA, PERQUÈ ÉS UN PARTIT A VIDA O MORT APOSTO PER UN 0-2 EN ELS ÚNICS 2 CONTRACOPS QUE FEM.
JOSE CARRERA CARRERA.

Anònim ha dit...

Valent ,Josep, jo també estic peró molt convençut de que es guanyará, no importa el guarisme, si no els 3punts.
Salutacions,
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M