dilluns, 17 de novembre del 2008

DERROTA DEL CADET EN CAN CULÉ

FC BARCELONA : 2- RCDE CADET "A": 1
El RCD Espanyol Cadet va perdre el derbi disputat ahir diumenge a la Ciutat Esportiva Hans Gamper de Sant Joan Despí, per 2-1.

El conjunt culé es va avançar en el minut 27, mentre que en el 38 del primer temps l’Espanyol va igualar el marcador amb un gol en pròpia porta després d’un servei de falta de Quiles. Amb aquest marcador es va arribar al descans. Ivan va tenir que ser substituït al rebre una impressionant puntada totalment fortuïta a la cara, que l’obliga a ser evacuat amb ambulància, però per sort tot va quedar en un ensurt i només li quedar la senyal del cop al front.

En el segon temps, al minut set de la represa, el Barcelona es torna a avançar, aconseguint establir el resultat que ja seria definitiu.
Van jugar dos jugadors en edat cadet que militen al planter del Juvenil B, (Cristian, i Bonilla ).


RCD Espanyol Cadet A: Germán, David, Bonilla, Cristian, Víctor, Quiles, Sergi, Joan Ángel, Gil, Ivan, i Gerard.
Substitucions: Xavi Soler va substituir a Ivan en el 35’ del primer temps. Marc al inici del segon temps per Quiles. Alex García i Antonio en el lloc de Gerard i Sergi en el minut 20 del segon temps. Jaime i Jorge per David i Cristian en el minut 30, i per últim David va tenir que tornar a ingressar en el terreny de joc per Víctor Álvarez, lesionat.

Targetes grogues per Xavi Soler, i Marc (5’ i 25’ del segon temps.).

Ciutat Esportiva Hans Gamper, Sant Joan Despí.

COL·LABORADORS



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M