dimecres, 19 de novembre del 2008

PUNXADA DEL BENJAMÍ, EN UN POLÈMIC PARTIT














Dissabte a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, el líder del grup segon de la categoria Preferent Benjamí, el RCD Espanyol Benjamí “A”, no va pogué passar de l’empat en un polèmic encontre en el que es van avançar els visitants, el Premià de Dalt, en el primer temps.

En el segon període, els espanyolistes van remuntar el marcador advers gràcies a dos gols de Fode, però de nou els del Maresme van aconseguir igualar el matx, establint el 2-2 definitiu en que acabaria l’encontre.

Encontre que es va desenvolupar per uns paràmetres molt poc adients, tenint en compte que es tractava d’un partit de benjamins, o sigui de nens de nou anys. El joc dur en moltes ocasions, que com és lògic acaba encomanant-se (tot i ser un equip més tècnic l’espanyolista), i l’actitud indecent de masses persones del conjunt visitant, com el seu tècnic que ordenar que es fes servir tota classe d’argúcies per perdre temps com si d’un equip professional de primera divisió es tractés.

L’actitud a més, grollera i mal educada d’alguns dels pares que van estar condicionant contínuament l’arbitratge (era una senyora d’origen sud-americà, imagineu el que se li va estar dient...), va arribar al màxim quan en una de les jugades en que un nen del Premià de Dalt estava caigut sobre la gespa, l’Espanyol no tirar la pilota fora (ja n’estaven tips de llençar-la per lesions fingides), i un dels espectadors del Premià de Dalt, saltar la paret del camp de F-7, i sortir a la gespa, i es va asseure en mig del desenvolupament de l’encontre sense que s’aturés el joc, fins que la col•legiada ho va veure, instants prèvis quan ja se l’enduien.

Tot molt lamentable, i torno a dir, tenint en compta que és un partit de benjamins. Malgrat tot, no deixem de publicar la foto en la que els nens del Premià de Dalt celebren el gol, ja que son ells, (els que no en tenen gens de culpa de segons quins pares i segons quins tècnics circulen per el futbol base dels equips catalans), els que van assolir la fita de ser el primer equip que ha puntuat davant l’Espanyol Benjamí A.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M