dilluns, 17 de novembre del 2008

EL CADET B, DECIDEIX EN EL PRIMER TEMPS

RCDE CADET "B" :2 - EF OSONA: 0

Triomf del cadet B del RCD Espanyol, en partit disputat dissabte a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol davant l’Escola de Futbol Osona per 2-0.
Els espanyolistes van completar un bon primer temps on van adquirir l’avantatge esmentada i van deixar el segon temps per conservar la renda adquirida i endur-se tres punts que el continuen situant a només un punt del líder de la categoria, la Fundació Sánchez Llibre.

Després de varies ocasions, José Manuel va establir l’un a zero en el marcador després d’aprofitar una embolicada situació dins l’àrea petita visitant, amb varis remats i refusos.

L’Espanyol va gaudir de varies ocasions, com una oportunitat molt clara que va treure un defensor visitant sota pals.

El segon gol espanyolista va ser obra d’Albert que va rematar molt be des de la frontal una pilota sense control.
Oscar Medina també va gaudir d’altre ocasió però el porter osonenc va evitar el que hagués sigut tercer gol dels blanc i blaus. També Juanjo ho va provar amb un bon tret, al igual que Lucho amb una bona mitja volta, però ja el marcador no es mouria.

Al segon temps, Daniel Poyatos introduiria de manera progressiva diferents substitucions. A set minuts del final, una molt dura entrada sobre Pablo, va ser castigada pel col·legiat amb cartolina vermella totalment justa, deixant al conjunt osonenc amb inferioritat numèrica sobre la gespa sintètica del camp tercer. Instants abans, havia estat expulsat també el mister visitant.

Una bona centrada d’Adrià es rematada de cap per Isaac, picant a terra l’esfèrica, i el porter visitant es llueix amb una prodigiosa intervenció quan semblava ja que el tercer pujava al marcador. Aquesta va ser la millor jugada en un segon temps molt travat i d’escasses oportunitats.

Només als darrers instants, l’Osona va mostrar perill en una jugada en la que tampoc van estar encertat el davanter a l’hora de culminar la jugada, xutant desviat.
L’Espanyol va ser just mereixedor del triomf. Ara el proper cap de setmana viatjarà a Cardereu, encontre previ a la important visita del líder de la categoria, la FP Sánchez Llibre.


RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Arroyo, Jose Manuel, Aitor, Mesa, Lucho, Juanjo, Oscar Medina, Albert Miravent i Sandro.
Al segon temps van sortir “Coco” Corella per Aitor, i Adrian Ruiz per Lucho, m. 41, i posteriorment Pifa, Pablo, Jacobs i Isaac.

Gols:1-0: José Manuel; 2-0: Albert Miravent.

Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M