dimecres, 19 de novembre del 2008

EMISSIÓ DE "TIEMPO DE ESPANYOL"
EN LA SEU SOCIAL DE LA PBB DE SANT ADRIÀ.



















Ahir dimarts a la tarda va tenir lloc en el local social de la Penya Blanc i Blava de Sant Adrià, en el marc del vintè aniversari de la fundació d’aquesta ambaixada perica, l’emissió en directe del programa “Tiempo de Espanyol” de Cope Miramar.

Amb la presència del seu director Javier De Haro, Jaume Rodríguez de “Mister Guau Center” i del president de la penya, senyor Vicenç Palomar, i amb Héctor García als controls de so, amb Maria Eugenia Freginals als estudis de l’emissora al carrer Diputació, ha tingut lloc un debat tertúlia entorn l’actualitat (desafortunada actualitat) del primer equip del RCD Espanyol.

Dir també que en decurs de l’acte, el President de la Penya BB de Sant Adrià ha anunciat que es suspèn el col•loqui que s’havia de celebrar aquest dijous en el que estaven convidats Bartolomé Márquez i N’Kono en un principi, però que les continues desercions de tots aquells que estaven previst que assistissin després de les gestions que ha portat a terme la penya, argumentant diferents motius tots ells, no ha quedat més remei que suspendre l’acte.
Deuen d’estar "tant cansats, tant fatigats" els professionals del RCD Espanyol dels dos dies de festa donats per l’entrenador després del gran partit i gran resultat assolit el passat diumenge que bé fan de no anar a un acte d’uns senzills espanyolistes, no sigui cas que es lesionin encara que sigui de passar vergonya...

El programa de “Tiempo de Espanyol” ha comptat amb la intervenció de Javier de Haro, Jaume Rodríguez, Alberto Fernández Díaz, aquest per telèfon al igual que un seguit de periodistes que cobreixen l’actualitat perica per cercar la seva opinió envers el moment que viu esportivament el conjunt blanc i blau: (Mari Carmen juarez, de MD, Quique Iglesias de Diario As, Andrés Merello, Manel Rodríguez del 9 Esportiu, José Luis Gil de COPE i Joan Tarrés del Periódico).

En el darrer tram del programa, s’ha donat la veu als espanyolistes presents que així ho han sol•licitat, i han donat les seves opinions ben diferents entre sí dels mals i solucions a prendre. Ahir, en una enquesta realitzada pel programa esmentat, un 56% dels espanyolistes que van trucar i sortir en antena, s’expressaven en la línia de la destitució del tècnic “Tintín” Márquez, com a solució per sortir d’aquesta crisi esportiva que pateix el RCD Espanyol.

Dir, que el programa es feia per tercera ocasió (a excepció de la temporada passada) i que el Senyor Alcalde de Sant Adrià, Sito Canga, no ha faltat a la cita al igual que en les anteriors ocasions, tot i que per compromisos relacionats amb el càrrec aquest cop li han impedit estar present des d'un bon començament i ha recolzat l'acte amb la seva testimonial presència en la recta final del matexi.

Fer menció per últim, de l'escut del RCD Espanyol de ceràmica, (veure foto), referent d'aquest local situat al Passeig de la Rambleta, d'obligada visita per contemplar-lo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I just added your blog site to my blogroll, I pray you would give some thought to doing the same.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M