dimarts, 18 de novembre del 2008

GOLEJADA D'ESCÀNDOL DEL INFANTIL "B"

RCDE Infantil B: 10 – CF Berga:0

El RCDE Infantil B, va apallissar dissabte a la tarda en la Ciutat Esportiva de Sadrià, per un contundent resultat de 10-0, al cuer de la categoria del grup segon de Preferent Infantil, el CF Berga, en un encontre dominat des del primer al darrer minut.

Golejada
Ja als primers moments David Villanueva va sorprendre al meta visitant amb un xut llunyà gairebé des de quaranta metres.
El segon gol va ser obra de Mulà, que autor de quatre gols, va ser protagonista destacat de l’encontre. El davanter centre va engaltar un tret a l’escaire davant el que el meta del Berga res va pogué fer.

El tercer obra de Patrick de xut creuat que colpeja al pal dret i acaba entrant dins la porteria visitant. Navarrete penetrant per la lateral dreta de l’àrea de càstig deixa anar un centre xut que se’l menja el porter pel pal curt, significant el quart del compte golejadora espanyolista.

Raul Tamayo estavella una pilota al travesser. A aquestes alçades, ja es intueix la golejada davant un rival molt feble. Samper fa el cinquè al recollir un refús del porter després que Albert tingués el gol en les seves botes, evitant-lo en primera instància el meta del conjunt berguedà.

Comença e recital golejador de Mulà
El menut davanter perico, fa el segon del seu compte i sisè de l’encontre al llençar magistralment un lliure directe imparable. Un servei de falta a càrrec de Patrick, se li escapa al meta que no bloca, i molt oportú de nou Mulà fa el setè afusellant al porter del Berga. El propi Mula va deixar anar un xut buscant l’escaire que va sortir fora per molt poc.

El vuitè, a càrrec de Mula (quart del seu compte), va ser un autèntic golás: Controla escairat a l’esquerra de l’àrea, mira i veient el meta contrari li col·loca una perfecta vaselina lluny del seu abast.

El novè va ser una rematada de cap de David Villanueva a plaer, en un servei de cantonada. El desè que tancar el compte va ser una centrada per la dreta, i un remat de cap al segon pal de Raul.