dilluns, 17 de novembre del 2008

EXHIBICIÓ DEL FILIAL DAVANT EL CORNELLÀ

RCD Espanyol B: 5 – UE Cornellà: 0

Ho van fer fàcil
El Conjunt de Josep Clotet es va desfer d’un rival que a priori semblava complicat amb una facilitat total, gràcies a un encert cara a porta extraordinari en el que va destacar Jordi Tarrés autor d’un hat trick.

Només començar l’encontre, els espanyolistes ja varen demostrar que a cada arribada a les immediacions de l’àrea visitants, el perill era imminent. La primera ocasió de Tarrés va ser avortada per la bona intervenció del porter del Cornellà.

Després d’una fase en la que els del Baix Llobregat van treure’s el domini de sobre i l’encontre restar igualat, l’Espanyol va colpejar amb una gran jugada en la que el lateral Brachi centra i Julián López de Lerma remata de cap al fons de la porteria.

El segon, al minut 18
Amb aquest gol, l’Espanyol posa la directa i assetja la porteria visitant; una centrada de Javi López per l’esquerra obliga a intervenir a Rubén, llençant-se als peus de Tarrés abans que aquest remati.

Però només dos minuts després d’aquesta jugada, el davanter centre recentment incorporat a la disciplina de l’Espanyol B, resol una jugada en el centre de l’àrea, una pilota sense control i la seva rematada acaba dins la porteria del Cornellà. Amb aquest gol, l’Espanyol B, es assegurava gairebé els tres punts i amb només divuit minuts de joc !.

El col•legiat Galán Baró va invalidar el primer dels dos gols, per posició anti-reglamentària, quan Tarrés va rematar.

Guillem Creus al fil del descans, se’n va tot sol. En l’un contra un davant Rubén, erra, i llença als peus del porter, que no bloca; torna a intentar rematar però més ràpid el meta se l’ha treu com pot de sobre i Jordi Tarrés tot sol, recull el refús i marca a plaer a porta buida. Era el tres a zero.

Però encara hi hauria temps per arrodonir més el resultat; En l’afegit del primer temps, Brachi, culmina una jugada de tiralínies amb una centrada rasa al segon pal on no podia faltar Jordi Tarrés per definir i elevar a quatre la renda de gols que l’equip de Clotet s’enduia al descans del matx.

Segon temps soporífer... Però ja signa tothom així...
Amb un marcador de 4-0, el segon temps va ser molt fluix, i els espanyolistes es van dedicar a controlar i van aixecar el peu de l’accelerador com també resultat lògic.

Al minut 51, per a més inri per els del Baix Llobregat, Charly veu la segona groga (abans a les acaballes del primer període, havia estat Edgar) i deixa al seu equip encara més disminuït sobre la gespa de Sadrià.

Això encara contribueix a que els de Clotet s’agafin amb més tranquil•litat i parsimònia el segon temps.

Amb tot, algunes jugades ens van deixar com a testimoni de la seva superioritat... Una bona passada en profunditat de Julián, que va jugar de mitja punta, però el col•legiat va invalidar el posterior remat al fons de la porteria de Guillem Creus, una centrada de Brachi que va refusar com va pogué el meta visitant, o una rematada de Julián que es va marxar fora per poc.

Les darreres jugades de perill, una paret entre Julián i Guillem Creus, acaba amb l’extrem derribat, i la pena màxima assenyalada, és executada per Javi Márquez, que transforma per l’esquerra de Rubén. El propi Javi Márquez llençaria en les acaballes del partit un lliure directe a la creueta de la porteria visitant.

Triomf inapel•lable del conjunt perico, davant un Cornellà que mentre es va trobar amb onze homes al camp va defraudar i no va pogué fer front al que se li va venir a sobre.

Espanyol B:
Isaac, Brachi, Dídac, Víctor Ruiz, Savall, Javi Márquez, Creus, Julián, Tarrés, Iván Díaz i Javi López.
Substitucions: Gotor per Víctor Ruiz, m. 46; Matamala per Tarrés, m. 61; Javi Cantero per Didac, m. 62

UE Cornellà: Rubén, Edgar, Mario, Alfonso, Diego, David, Edu, Charly, Cervantes, Marcelo i Xavi Rovira.
Substitucions: Chiqui per Xavi Rovira, m.52; Ferran per Edu, m. 72, Jony per Cervantes, m. 80

Àrbitre: Sr.Galán Baro. Ha amonestat als espanyolistes Víctor Ruiz, m.12, i als visitants Edgar (min.37 i 45), i Alfonso, m.70. Ha expulsat a Charly (min.36 i 52).

Gols: 1-0: Julián, m.9; 2-0: Tarrés,m.18; 3-0: Tarrés, m.44; 4-0: Tarrés, m.45; 5-0: Javi Márquez, m.70 (pen).

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.