UD Polvoritense: 2 - RCDEspanyol Femení C: 1

RCDE Femení “C”: Andrea Carrillo; Mireia R, Pereira, Anglada, Cris; Guiu, De la Cruz, Altmann; Nerea, Montse; Mireia T.
Substitucions: Laia per Mireia R, Mónica per Altmann, Linda per Nerea.

Gol: 1-0; 1-1: Mireia T.; 2-1.

Partit que ha començat malament per a les noies de l'Espanyol. Al minut 3 una falta molt dubtosa a la frontal de l'àrea ha acabat en gol de falta.

A partir d'aquí l'Espanyol ha dominat el partit i ha tingut diverses ocasions per empatar. Tenien la iniciativa i ho seguien intentant fins que una gran jugada de Guiu i desprès d'una perfecta assistència ha acabat a peus de Mireia T que ha enviat la pilota al fons de la xarxa empatant el partit.

Un parell de minuts desprès el Polvoritense ha desempatat en una jugada desafortunada per a l'Espanyol. Amb el resultat de 2 a 1 s'ha arribat a la mitja part i la segona part ha estat molt igualada, amb ocasions pels dos equips tot i que l'àrbitre en cas de dubte escombrava cap a casa i les jugadores rivals buscaven qualsevol excusa per perdre temps i fer joc brut. Tot i l'esforç de les jugadores blanc i blaves no s'ha pogut guanyar però ho han seguit intentant fins que l'àrbitre ha xiulat el final.