dijous, 19 de febrer del 2009

PRESENTACIÓ DEL 7è NÚMERO
DE LA REVISTA 23 PERICO

TRIOMF DEL JUVENIL "B" (2-0) AHIR NIT DAVANT EL RICOH PREMIÀ A SADRIÀ.


La Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac ha invitat a l’equip editor de la revista 23 perico per que presenti el setè número de la revista en la seva seu social, el Bar “Punto de Encuentro” (Carrerada, 20). Serà demà divendres 20 de febrer a les 20:00 h i l’entrada es lliure.

El tema central que toca aquest número és “Al fin nos vamos de Montjuïc”, una sèrie de articles sobre l’Estadi Olímpic de Montjuïc a càrrec de Tomás Guasch, Sergio Fidalgo, David Castillo, Robert Hernando, Nacho Julià, Roman Escuer, Josep Maria Piera, Dani Bosch, Domènec Gómez i els diputats Assumpció Laïlla y José Domingo.

Las il•lustracions estan a càrrec dels coneguts dibuixants KAP y L’Avi. També hi ha tres entrevistes: Al conseller de l’área de Expansió August Newton, al veterà Joan Golobart i al métge perico Antoni Bulbena. No falta el tradicional Baròmetre perico, en el que un bon número de espanyolistes puntuen a dirigents, esportistes, polítics i periodistes relacionats amb l’ àmbit blanc-i-blau.

Aquesta publicació es pot adquirir en los dues tendes RCDE Stil Shop de Montjuïc i a la Ciutat Esportiva i en diferents punts de venda detallats en el blog



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M