dimecres, 18 de febrer del 2009

GOLEJADA DEL INFANTIL












"Hat Trick" de Jaffar davant l'Europa.



RCDE Infantil “A”: 7 – CE Europa: 0

”Hat trick” de Jaffar
El RCD Espanyol golejar al CE Europa dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb hat trick de Jaffar com a nota destacable del partit. El davanter espanyolista va completar el millor encontre de la temporada a Sadrià, intervenint a més en moltes jugades de l’atac espanyolista.

L’encontre es va posar de cara quan al minut deu, Jaffar amb un bon toc de pilota col·loca un xut creuat i alt, lluny de l’abast del meta europeista.

L’Espanyol que malgrat anar manant en el marcador, li costava arribar amb perill en el primer tram de partit, ho intentava en jugades individuals de Pedro, com en una en la que es marxa de fins a tres contraris, però la seva centrada no troba rematador.

Abans del descans, Marc Gelmà sentenciarà l’encontre (25’) i posteriorment Jaffar amb la col·laboració del porter que no cobreix be el pal curt i se la menja, i Pedro rematant de cap una bona centrada, augmentaran la diferència, deixant l’encontre ja resolt.

En el segon temps, a poc d’iniciar-se, Germán Collado faria pujar el cinquè gol al marcador.
Fins i tot Pedro es va permetre errar clamorosament tot solen una jugada en la que Jaffar roba la cartera al defensor i la passada de la mort al paraguaià, acaba amb el remat alt. L’Espanyol continuava atacant i Fredy (que havia sortit en el segon temps) assisteix a Jaffar que xuta a l’exterior de la xarxa.

Ricard anota el sisè en jugada individual en la que la primera rematada es rebutjada pel porter en l’un contra un, però amb tal mala fortuna que el refús li rebota al propi Ricard i mansament la pilota acaba entrant irreversiblement.

El darrer gol espanyolista, obra de Jaffar, de bona rematada, al minut 60, tanca el compte golejador però no les ocasions que encara es van anar succeint: Ricard es a punt de marcar davant el meta visitant, o una triangulació entre Iu Ranera, Lucas i Hernán, però la centrada d’aquest no arriba a ser rematada.

En les acaballes del matx, un contracop del Europa, és aturat per Albert que va tenir un partit bastant plàcid i només en els instants finals va tenir que emprar-se a fons com en el llançament d’un servei de falta.

RCD Espanyol: Albert, Adriàn, Moj, Sergi Coll, Robert, Collado, Hernán, Pedro, Marc Gelmà i Jaffar. També van jugar: Bruno, Iu Ranera, Sergio González, Sergi, Fredy, Ricard...

Gols: 1-0: Jaffar, m. 10; 2-0: Marc Gelmà, m. 23; 3-0: Jaffar, m. 24; 4-0: Pedro, m. 29; 5-0: Germán, m. 41; 6-0: Ricard, m. 55; 7-0: Jaffar, m. 60.

Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M