dissabte, 21 de febrer del 2009

PRESENTACIÓ DEL 7è NÚMERO DE "23 PERICO"
A LA P.B.B. DE MONTCADA I REIXAC

LLISTA DE 21 CONVOCATS PEL PARTIT DE DEMÀ (20:00 h.): Kameni, Cristian, Javi Ruiz, David García, Lacruz, Sergio Sánchez, Beranger, Nico Pareja, Torrejón, Jarque, Román, De la Peña, Ángel, Moisés, Callejón, Luis García, Nené, Coro, Tamudo, Iván Alonso i Juanjo.




















Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la PBB de Montcada i Reixac (Bar “Punto de Encuentro”) en la localitat vallesana, l’acte de presentació del setè número de la revista “23 Perico” que dirigeix Sergio Fidalgo.

Amb la presència de fins a tres membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, (Ricardo, García Planas, Salvador Fosas) amb Rafa Ramos com a representant del club, i amb la presència del cap visible del grup opositor 3.0, Alejandro López-Fonta, i del diputat perico de Ciutadans, José Domingo, s’ha desenvolupat l’acte, amb les intervencions dels membres que composaven la taula, amb la presentació i conducció de l'acte a càrrec del secretari de la PBB de Montcada, Pedro Manzano; la presentació ha finalitzat amb l'aperitiu i refrigeri habitual en aquests casos.

En quant als parlaments, citar que Sergio Fidalgo ha recordat que el setè número de la revista, al marge de totes les seccions clàssiques (articles d’opinió, baròmetre perico, entrevistes – Golobart, doctor Bulbena, conseller Newton - humor, etc.), porta com eix central, la marxa del RCDE de l’Estadi de Montjuïc, i per extensió, l’actitud indecent que les autoritats polítiques municipals han tingut envers l’Espanyol al llarg d’aquests anys.

López-Fonta ha tingut una intervenció en la que s’ha sumat a la unitat entorn l’equip per assolir la permanència, i no ha volgut incidir en un anàlisis de les circumstàncies que han conduït a l’actual situació, en favor de la unitat que ha d'haver-hi en aquests moments , mentre que Ricardo, ha deixat molt clar, que la Curva com a principal grup d’animació en l’Estadi, estarà amb l’equip recolzant fins el darrer instant als jugadors (que li van demanar aquest ajut per sortir d’aquesta situació), però que un cop hagi acabat tot (sigui quin sigui el desenllaç), demanaran les oportunes responsabilitats ja que considera que en aquesta entitat ha d’haver-hi una autèntica revolució en tots els aspectes de la gestió i direcció.

El diputat Domingo, ha incidit amb diverses anècdotes que expliquen el desig dels espanyolistes de marxar de Montjuïc, pel tracte injust i vexatori que l’Ajuntament de BCN ha dispensat a la institució espanyolista en aquests anys, viscudes en primera persona, i que com molts milers d’espanyolistes també han patit.

Sergio Fidalgo, (acompanyat del seu equip, Domènec Gómez i Luis Caldeiro) ha repartit exemplars entre els subscriptors i entre aquells que s’han volgut sumar com a futurs lectors a aquesta publicació perica.

Dir, que també han estat presents membres de la Curva del RCDE, com el mencionat Ricardo (de la pròpia Junta de la FCPE), Calvo, o Nacho Julià, així com altres espanyolistes insignes, cas de Jordi Puyaltó.

Aquest ha estat un dels molts actes que l’ambaixada perica a Montcada i Reixac ha portat a terme des de que l’equip de David Gérboles es va fer càrrec de la Junta Directiva de la mateixa, amb finalitat de fer-la ressorgir desprès de llargs anys d’inactivitat.


4 comentaris:

PBiB Montcada ha dit...

Com sempre moltes gracies per la seva presencia i informació dels actes de la nostre/vostre penya, ens veurem el dimarts al col·loqui de la penya Manigua.
Salutacions.

PBB Montcada i Reixac

Josep Maria ha dit...

Un veritable plaer. A manar...
Salutacions.

Anònim ha dit...

Tot el que es va parlar pot arribar a ser realitat amb espanyolistes com tu que amb "sentiment perico" i treball fan de l'Espanyol el que és: la força d'un sentiment. Domènec

Josep Maria ha dit...

Gràcies Domènec.
Ho farem pitjor o millor, però el que no es pot negar-nos, és les nostres ganes e il·lusió per veure un Espanyol molt millor que aquest tant limitat que estem patint.
Vindran temps millors.
De moment, ja tenim el NOVÈ TRIOMF A CAN CULÉ. Les coses bones es fan esperar. Ha costat, però ara ens podem convèncer que no n'es tant de complicat com a vegades nosaltres mateixos ens auto demostrem.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M