dilluns, 16 de febrer del 2009

PAS IMPORTANT DEL FILIAL ESPANYOLISTA

RCD Espanyol B: 2 – CE L’Hospitalet: 0

El RCD Espanyol “B” va obtenir un triomf molt important, en vèncer amb gols aconseguits en el segon temps, a un Hospitalet que havia estat moltes setmanes líder en la primera volta, i que viatjava fins Sadrià amb l’opció de recuperar el liderat en cas de triomf i amb permís del Reus que definitivament també va guanyar el seu encontre.

Era un dels partits més esperats de la temporada pel filial. Dos equips ex Segona B, i de gran potencial. El resultat de 2-0 fa que els de Josep Clotet donin un pas fonamental per desfer-se o si no més allunyar-se (6 punts més gol-average), d’un dels dos màxims rivals i deixar la zona d’eliminatòries d’ascens a 13 punts.

Domini local, però infructuós en el primer temps
L’Espanyol B des d’un principi es va fer amb el domini del joc davant un Hospitalet bastant defensiu. Al minut 3, la primera ocasió espanyolista a peus de Javi Márquez (autèntic líder d’aquest grup i que mereix una oportunitat al primer equip pel seu rendiment al B), xutant i posant a prova al meta Craviotto que té que intervenir rebutjant l’esfèrica.

Una centrada de Juanjo es passeja per tota l’àrea visitant sense que ni Tarrés ni Pedraza puguin rematar per molt poc. Al quart d’hora ho intenta Ivan Díaz executant un lliure directe.
Al minut 32, Pedraza marca, però Jorge Pérez Fuentes ja havia invalidat l’acció prèviament.

Un intent de portar perill dels riberencs finalitza amb una bona intervenció d’un molt segur Victor Ibáñez en els darrers minuts del primer temps.

L’Espanyol escombra a l’Hospi del camp, en el segon període
Pedraza, fidel amb la seva cita amb el gol, aconsegueix un més en el seu compte particular. Una passada elevada des de línia de mitjos del conjunt riberenc a l’espai i a la dreta, on Tarrés controla, centra i Pedraza desprès de fer un bon control remata a plaer en la mateixa boca de gol.

Hammovch s’avança a Javi Márquez quan aquest ja es disposava a afusellar a Craviotto després de controlar una centrada de Pedraza per la dreta.

La rèplica visitant la posa Dani Morales rematant als deu minuts, sortint desviat el seu cop de cap.
Aquests son minuts en els que l’Hospi avança línies, intenta canviar la dinàmica del partit, e inclòs sorprendre en alguna jugada aïllada a la cobertura perica, com en una acció de David Corominas, que acaba portant molt perill, però invalidada finalment per fora de joc en el passi definitiu.

Ivan Diaz fa el segon, i sentència
Una excel·lent passada de Javi Márquez, el millor home sobre el terreny de joc, realitza una passada en profunditat entre línies, i Ivan Diaz, es fa amb l’esfèrica, regateja al meta riberenc i marca a plaer a porta buida.

L’Hospitalet a la desesperada es llença a l’atac, mentre que l’Espanyol B, (molt segur en línia defensiva) es replega amb intel·ligència, sortint ràpid i perillosament al contracop.

Craivotto s’ha d’esforçar al màxim per arribar abans a una pilota dividida davant Méndez que li ha posat Pedraza en profunditat, i el refús del meta visitant l’acaba rematant fort però desviat en un defensor, Pablo Coira.

El darrer intent riberenc per reduir distàncies en el marcador i tornar al partit es avortat per Víctor Ibáñez cobrint molt bé en el pal curt un llançament de falta directe des de l’esquerra de l’atac de l’Hospitalet.

RCD Espanyol B: Víctor, Coira, Javi Cantero, Víctor Ruiz, Yago, Juanjo, Tarrés, Javi Márquez, Pedraza, Ivan Diaz i Didac Vila.
Substitucions: Méndez per Tarrés, m. 69 ;David López per Yago, m. 71; Brachi per Ivan Diaz, m. 81.

CE L’Hospitalet: Craviotto, Sisco, Dani Morales, Hammovich, Santi Asensi, David Corominas, Carcel, Pedro, Velamazán, Montoro
Substitucions: Manel per Carcel, m. 32; Juli per Montoro, m. 68; Alfonso per David Corominas, m. 76

Àrbitre: Jorge Pérez Fuentes del col·legi de Barcelona. Bon arbitratge, tot i que en algunes jugades vàrem tenir la sensació que s’havia deixat les targetes a casa.

Gols: 1-0: Pedraza, m. 50; 2-0: Ivan Díaz, m. 62.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Molt bona entrada.