dilluns, 16 de febrer del 2009

TRIOMF DEL CADET "A"
DAVANT EL BADALONA
















RCDE Cadet ”A”: 3 - CF Badalona: 0


Triomf del Cadet “A” espanyolista davant el Badalona en partit disputat ahir matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El líder de la categoria va donar bona compta del conjunt badaloní, al derrotar-lo per 3-0.

De bon començament l’Espanyol arribant be per bandes (Víctor Álvarez es va incorporar un munt de vegades a l’atac), ja va posar setge a la porteria badalonina. Una centrada es rematada de volea per Jaime a la part exterior de la creueta de la porteria.

El Badalona va tenir la seva oportunitat al quart d’hora, però el davanter visitant va elevar massa l’esfèrica sobre la sortida de Germán Parreño.

Obre la llauna Xavi Solé
Una jugada de tiralínies iniciada des de la línia defensiva, compta amb la pujada de Sergi Darder fins el mig camp i la seva passada en profunditat a Gerard i aquest de primera assisteix a Xavi Solé que remata al fons de la porteria en un contracop perfecte.

Una pujada per la dreta de Jaime es rematada pe Xavi Solé al primer toc i al primer pal, sortint la pilota fora per molt poc.

La sentència, només començar el segon temps
El primer avís el donaria Gerard Muñoz quan es a punt de rematar una jugada de Víctor Álvarez, però al girar-se dona temps a la defensa visitant.

Joan Ángel té en les seves botes el segon gol quan erra en la seva rematada encarant al meta visitant.

Gerard té més encert en la següent jugada fent pujar el segon al marcador. Mentre, el Badalona, ho intenta amb un xut per sobre el travesser. Gerard ho prova, amb un llançament que bloca el porter badaloní.

Gil tanca el compte golejador
L’exterior esquerrà tanca el compte golejador, rematant a boca de canó l’enèssima centrada des de l’esquerra de Víctor Alvarez.

Alex García obliga a intervenir al meta que atura en dos temps el seu llançament. Amb una ocasió de Rufo que remata alt, s’arriba al final del partit justa i merescudament guanyat pel conjunt de Fran Navarro que continua una setmana més líder de la Divisió d’Honor Cadet.




RCD Espanyol: Gemán, Jaime, Héctor, Marc Molina, Víctor Álvarez, Jorge, Joan Angel, Sergi Darder, Gerard, Gil i Xavi Solé.
Han jugat també: Nil, Alex, Quiles, Antonio, Jandro i Rufo

Gols: 1-0: Xavi Solé; 2-0: Gerard; 3-0 Gil.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M