dissabte, 21 de febrer del 2009

LA JUGADORA DEL RCDE, ALEXIA
DONA EL PRIMER TRIOMF AL COMBINAT CATALÀ

Alexia, la jova perla de la pedrera femenina espanyolista.



Sort diversa en el campionat de seleccions autonòmiques femenines sub -18 i sub 15, en la seva segona fase disputada al Camp Mpal. de Les Planes a Sant Joan Despí, pel que respecta a la Selecció de Catalunya.

Mentre en categoria sub 18, les noies de Félix Gimeno van perdre ahir davant el combinat del Pais Basc per 0-2, les noies de la selecció sub 15 han obtingut el triomf amb un gol de la jugadora del RCD Espanyol, Alexia Putelles. A més, la portera espanyolista Mireia Nagel, va mantenir amb l'ajut de la resta de l'equip, la porta a zero.

El RCD Espanyol és el club que més jugadores aporta a les dues seleccions: Un total de 12 jugadores repartides la meitat en cada un dels dos combinats. El Barcelona, 10, mentre que altres entitats com el CD San Gabriel o l’Estartit, aporten dues jugadores.




SUB 18: Catalunya: 0 – Pais Basc: 2

Fitxa tècnica:

CATALUNYA: Anna Fabregas, Anna Màrquez, Ana Soler, Lara Gómez, Montse Vázquez (Sara Mérida 25”), Carolina Férez, Laura Carriba (Alba Aznar 64”), Brenda Pérez (Cristina Baudet 32”), Sara García, Cristina Espinosa
Suplents: Andrea García, Anna Aguila, Tania Elena Gómez, Berta Noguera

Seleccionador: Félix Gimeno.

PAIS BASC: Delgado, Seaone, Inchausti, Beristain, García Andres (Aranburu 40”,,Laero (Corres 80”), Lambarri, Landa, Altonaga (De la Sota 74”), Merino.
Suplents: Guereta, Lete, Lozano, Uranga

Àrbitre: Jorge Pérez Fuentes

Gols: 0-1: Sandra Garcia, m. 19; 0-2: Aitana, m. 50

SUB 15: Catalunya: 1 – Pais Basc: 0

Fitxa tècnica

CATALUNYA: Mireia Nagel, Laia Ibéñez, Paula Nicart, Laura Gutièrrez, Laura González (Anna Lizarraga 39"), Silvia Masfarrer, Carla Gómez, Claudia Montagut, Alba Pomares (Maria Soriano 41"), Maria Estella i Alèxia Putellas.
(Suplents: Linda V. Pérez, Maria Soriano, Sonia Llop, Nuria Mendoza, Miriam Rivera, Anna Lizarraga, Alba Garcia)

Seleccionador: Félix Gimeno.

PAIS BASC: Ane Ochoa, Raquel, Olatz, Naiara, Jone Bilbao, Maider (Leire 44"), Iraia , Ainoa Alvarez, Virginia, Iera Sagredo i Lorena Valdera.
(Suplents: Jone, Enara, Nerea, Leire, Andrea, Irantzu, Mirem)

Seleccionador: Felipe Garmendia Aramendi

Àrbitre: Didac Durán Peidró

Gol: 1-0: Alexia Putelles, m. 69..




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M