dilluns, 9 de març del 2009

BON PARTIT DEL JUVENIL "B"
DAVANT EL MANLLEU

RCD Espanyol Juvenil “B”: 4 – AEC Manlleu: 2

Bon triomf del Juvenil B espanyolista en un encontre en el que els espanyolistes es van avançar 2-0 en el marcador, i en el segon temps mitjançant un penal, el Manlleu es va tornar a ficar a l’encontre gaudint de clares ocasions per empatar, però de nou l’Espanyol agafar el domini del joc i establir el resultat de 4-2 que feia justícia al que s’havia vist.

Nierga, protagonista amb dos gols
En el minut nou, el davanter centre espanyolista dins la frontal de l’àrea petita de càstig, remata i tot i colpejar l’esfèrica al meta osonenc, la pilota acaba introduint-se a la porteria significant el primer gol del conjunt de Lluis Planagumà, i el primer dels dos gols que marcaria el jugador espanyolista.

Fins passada la mitja hora de joc no arribaria la primera perillosa acció del conjunt del Manlleu.
Minuts després, una perfecta centrada per la banda dreta de Albert Blázquez, i Ruben de cap remata al fons de la porteria en una molt bonica jugada de l’atac perico.

Carles Mur va gaudir de la possibilitat de fer el tercer, però el seu remat s’estavella als peus del porter, i Marc Nierga fent-se amb el refús, xuta a l’exterior de l’escaire dreta de la porteria.

Amb el resultat de 2-0 s’arribava al final del primer temps. En la represa, quan tot feia pensar que el resultat ja era suficientment aclaridor per part espanyolista, els esdeveniments prenen altre camí...

Eloi Mir atura el penal dues ocasions...
El col·legiat indica pena màxima contra l’Espanyol, m. 59, en una jugada en la que havia assenyalat el màxim càstig abans d’acabar l’esfèrica dins... Es llença i Eloi Mir en una gran intervenció deté rebutjant el xut, i el remat en segona instància, però no pot aturar la tercera rematada que acaba significant el 2-1.

Aquest gol dona ales al Manlleu que es bolca sobre la porteria espanyolista. El Manlleu té l’oportunitat d’empatar al llençar una falta que surt fregant el travesser, i de nou en altre llançament a pilota parada (és de la manera que va portar perill els osonencs), obliga a lluir-se a Eloi Mir que treu una ma prodigiosa enviant a còrner. Una acció segueix a altre... El Manlleu xuta fora creuat. Un altre falta al minut 70 surt fregant l’escaire...

Passat el pitjor, l’Espanyol s’estira i procura treure’s de sobra el domini per tal de no caure en anteriors errades en situacions anàlogues, i Nierga disposa d’una ocasió per sentenciar en l’u contra u davant el porter, que no el pot superar.

Pirulo sentència
El ex del Cádiz, aprofitant un refús del porter en la primera rematada de la mateixa jugada, acaba fent el tercer gol a falta de dotze minuts per el final.

Encara ampliaria el marcador Marc Nierga, després que una falta fos llançada com a jugada assajada, i la centrada al primer toc es rematada a boca de canó pel davanter espanyolista molt oportú.

A punt va estar d’aconseguir el hat trick el gironi, quan una centrada d’Albert pujant la banda, compta amb el toc precís de Pirulo que li cedeix en safata al davanter espanyolista que tot sol, engalta malament i el seu tret se’n va molt alt per sobre el travesser.

En el darrer minut el Manlleu redueix distàncies establint el 4-2 definitiu, després d’una bona acció del davanter osonenc que supera al darrer defensor perico i al meta perico, marcant a plaer.

RCD Espanyol: Eloi Mir, Albert Blázquez, Bonilla, Josep Llorach, Carles Clerc, Borja, Adrià, Carles Mur, Ruben, Nierga i Pirulo.
També van jugar: José Carlos, Pablo i Gabri.

Gols: 1-0: Marc Nierga, m. 9; 2-0: Ruben, m. 35; 2-1: m. 59; 3-1: Pirulo, m. 82; 4-1:Marc Nierga, m. 85; 4-2, m.90

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.