dimecres, 11 de març del 2009

FESTIVAL GOLEJADOR
DEL RCDE INFANTIL "A"














RCDE Infantil ”A”: 10 – Gimnàstic Manresa: 0

El conjunt de Jacint Magrinyà va derrotar contundentment a un Gimnàstic de Manresa que ocupava la zona mitja de la classificació i que veritablement no va tenir el dia en la seva visita dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Sergio González obre el compte
L’Espanyol va imposar un ritme molt alt des del primer moment i així al minut tres de partit, una centrada xut de Sergio, es cola a mitja alçada, aprofitant que el porter estava bastant tapat, tot i que li hagués sigut difícil d’arribar-hi.

L’Espanyol vol enllestir ràpid l’encontre i disposarà de varies jugades per tornar a marcar: Una bona jugada de Rafa que no troba rematador la seva passada de la mort enrera, o una jugada de Pedro que talla en el darrer moment un defensor abans que algú remati a porta.

El 2-0 l’aconsegueix, Robert, al rematar de cap un servei de cantonada al minut 15 de joc. L’Espanyol insisteix, i a Pedro li treu un defensor sota pals el seu remat quan ja havia superat al meta visitant que va viure un autèntic calvari davant el poder ofensiu dels blanc-i-blaus.

Gerard peca de excessiu individualisme quan després de superar a dos contraris, en comptes de passar a Pedro totalment desmarcat, prefereix xutar malament molt alt i desviat.

El gol de Pedro no podia faltar en ple festival golejador
Era el tercer, i producte d’una jugada d’estratègia al llançament d’un servei de falta, en el que la rematada creuada del paraguaià que li ha caigut morta l’esfèrica, afusella al porter manresà.

Gerard anota el quart, definint molt bé en aquesta ocasió d’un xut ras. Sergio ho tornarà a provar, però aquest cop, blocarà el meta ben col·locat. Pedro seguirà inquietant l’àrea manresana i en una jugada individual sense gaire angle col·locarà un remat que treu un defensor.

El cinquè gol espanyolista porta la signatura de Rafa Espinosa, que aprofita molt bé una pilota morta dins l’àrea afusellant al meta visitant.
Un servei de cantonada executat per Sergio a l’esquerra de l’atac perico, es rematat per Adrián Hernández de cap, (el central perico que en les darreres jornades s’ha situat al lateral), incorporat a l’atac.
Amb un xut de Pedro bastant ajustat, finalitzarà un primer temps en el que l’Espanyol aconseguir ja un “set en blanc”, resultat més propi del tennis que del futbol.

En el segon temps continuen els gols...
La primera acció de perill serà dels visitants, amb bona intervenció de David que evita el gol visitant en una de les poques jugades de perill dels de Manresa.
La rèplica la dona Gerard Llatjós qui es queda tot sol però el seu intent de vaselina surt fora.

En el minut 4 de la represa, Rafa Espinosa aconsegueix marcar però el col·legiat l’invalida per fora de joc de l’extrem espanyolista.
Tampoc trigarà gaire en caure el setè, ja que només tres minuts després, una passada en profunditat de Ricard a Gerard, qui controla i deixa anar un xut creuat que no pot aturar el meta del Gimnàstic.

Rafa Espinosa farà el vuitè de xut creuat.
Jaffar, incorporat al joc en aquest segon temps, tindrà una bona ocasió però el seu remat es tret per la cama del porter, amb molts reflexes aquest cop, acabant la jugada amb un xut alt d’Iu Ranera. El propi Iu, tornarà a tenir altre ocasió en una jugada molt bona de Fredy que arriba fins línia de fons, però de nou el punt de mira del mitja punta perico excessivament desviat per sobre el travesser.

Abans del novè gol, Jaffrar tindrà una gran ocasió però el seu remat als peus del porter no és tot lo bo que s’esperava, així també com una rematada de Ricard que el porter manresà, molt encertat, rebutja.

El novè gol perico tindrà com a protagonista un defensor visitant que abans que remati Jaffar toca l’esfèrica amb tanta mala fortuna que s’introdueix la pilota en la seva pròpia porta.
El darrer gol que tanca la golejada l’aconsegueix (ara sí), Jaffar que controla bé i afusella sense pietat al porter dins l’àrea de càstig.
En el darrer instant del matx, una doble aturada del meta espanyolista evita el gol d’un Gimnástic de Manresa molt feble.

RCDE Infantil “A”: Sergi Brassier, Bruno, Andrés Moj, Sergi Coll, Adrián; Sergio, Hernán, Robert; Gerard, Rafa Espinosa i Pedro.

Substitucions: Sergi Sánchez, Iu Ranera, Ricard i el meta del infantil B, David Oliveros, substituint respectivament en el minut 36 a Bruno, Sergio, Pedro i Sergi Brassier. Fredi i Jaffar per Hernán i Gerard, m. 47 i Marc Gelmà per Robert, m. 57.

Gols: 1-0: Sergio, m. 3; 2-0: Robert, m. 14; 3-0: Pedro, m. 21; 4-0: Gerard, m. 23; 5-0: Rafa, m. 29; 6-0: Adrián, m. 33; 7-0: Gerard, m. 42; 8-0: Rafa, m. 45; 9-0: Pròpia porta, m. 59; 10-0: Jaffar, m. 60.


Incidències: Camp tercer de la Ciutat esportiva de Sant Adrià. Tarda assolellada.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M