diumenge, 8 de març del 2009

A VILA-REAL, L'ESPANYOL LLENÇA
UN ENCONTRE QUE NO MEREIXIA PERDRE

CF Villarreal: 1 – RCD Espanyol: 0

Les errades individuals sentencien a l’Espanyol

Un regal escandalós de Kameni (un més), i un penal errat de Luis García (que segueix sense marcar en més d’una volta sencera i que segueix sent titular malgrat el pèssim rendiment), que hagués significat l’empat, han comdemnat al conjunt espanyolista a bastant més que a perdre tres punts.

Esperem i desitgem que demà acompanyin els resultats per que si no la situació pot ser ja irreversible. Avui, no han merescut perdre (sobre tot en el segon temps) on han disposat de ocasions clares per al menys emportar-se un punt dels que aquesta nit estaven en joc en el Madrigal.

La primera ocasió ha estat una rematada de Nihat superant en una de les poques ocasions a Pareja, i el tret ha sortit ajustat al pal. L’Espanyol ha sortit molt imprecís, amb errades en la transició, i amb un Villarreal amb molt mes punch.

Diferència de porters
Diego López, ha salvat el gol de l’Espanyol, quan una pilota llarga a Tamudo ha estat rebutjada de cap sobre pròpia porta per Godin, i quan la pilota es colava s’ha llençat per l’esfèrica, i amb un moviment molt intel·ligent ha evitat el gol.

Mentre, el nostre, Kameni, ha ofert un altre dels seus recitals calamitosos en una desastrosa sortida que ha deixat el gol en safata de plata a Fuentes que en la sortida d’un llançament de còrner ha rematat fluix de cap davant la porteria buida.

Aquesta jugada ha marcat el primer temps. L’Espanyol no ha jugat bé, i només Nené per l’esquerra ha portat seriós perill en dues centrades llargues al segon pal en les que Capdevila s’ha avançat primer a Tamudo i en la segona jugada a Luis.

Jarque ha pogut rematar un còrner, sortint-li la pilota a metro i mig del pal dret.

Segon temps amb ocasions malbaratades
Rufete ha sortit per Lola. En la primera ocasió que la bola ha caigut a peus de l’alacantí, ha desplaçat llarg a Nené que sobre la mateixa línia de fons ha tret un molt bon centre i Luis tot sol, remata de cap a l’abast de Diego López que rebutja.

L’Espanyol posa setge a la porteria local, malgrat que la circulació de la pilota en moltes fases ha estat massa lenta; David García erra en la darrera passada dins l’àrea. La rèplica del Villarreal, un contracop que es rematat per Ibagaza alt, quan tenia el gol en les seves botes.

Raul Tamudo tot sol, al segon pal, xuta als núvols. Els davanters espanyolistes continuen en un estat calamitós i amb la pólvora tota mullada.

Kameni compensa en part la seva greu errada, ficant la ma quan Llorente anava a fer el segon, traient-li el remat al davanter del Villarreal.

Luis tira el penal... I el falla
Tamudo acabava de deixar el lloc a Ivan Alonso. Una jugada d’atac espanyolista, acaba amb Nené que dins l’àrea retalla a Angel i quan es queda tot sol per marcar a plaer, es derribat pel defensor local i Pérez Lasa no dubta en assenyalar un penal molt clar. El tira Luis, qui segueix sent titular indiscutible, tira els serveis de cantonada, les faltes...I porta 20 partits sense marcar. El resultat, decebedor: La pilota enganyant al porter, acaba estavellant-se al travesser.

El Villarreal jugant en pla conservador, surt en ràpids contracops en busca d’un segon gol decisiu, que ha pogut aribar amb una rematada del “Caño” Ibagaza que surt ajustada a l’exterior de la porteria perica.

Dani Jarque tindrà la darrera ocasió amb una rematada de cap que el porter local treu a còrner, salvant al conjunt del Villarreal de l’empat. En el minut 90, Pochettino dona entrada a Coro, canvi que tampoc es pot entendre amb el poc marge de temps que mancava.

Al final decepció d’una afició que s’ha desplaçat en massa a Vila-Real i que no mereix l’autèntic calvari que està passant en el any i mig darrer, recordant que amb Pochettino nomès s'ha guanyat un encontre, malgrat sigui a l'etern rival.

Fitxa Tècnica:
Villarreal CF: Diego López, Santi, Godin, Fuentes, Ángel, Capdevila, Marcos Senna, Cani, Ibagaza, Nihat i Llorente.
Bruno per Santi, m. 46; Gille Franco per Llorente, m. 62; Eguren per Marcos Senna, m. 78.

RCD Espanyol: Kameni (3), Chica (6), Jarque (7), Pareja (7), David García (4), Sergio Sánchez (6), Lola (4), Nene (8), Luis García (3), De la Peña (5) i Tamudo (4).
Substitucions: Rufete (7) per Lola, m. 51; I. Alonso (4) per Tamudo, m. 64; Coro (s.q.) per Luis García, m. 90.

Àrbitre: Miguel Ángel Pérez Lasa del comitè basc. Ha mostrat targetes grogues a Angel, m. 36, Fuentes, m.65 i Guille Franco, m. 74.

Gol: 1-0: Fuentes, m. 20

Incidències: Estadi Madrigal de Vila-Real. Representació nombrosa d’aficionats espanyolistes que en nombre de 2.500 han presenciat el partit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Només un difícil miracle ens pot salvar del descens i la prova la vàrem tenir ahir quan a la segona part vàrem acumular tot l'infortuni que tenen els equips condemnats a baixar.
Per començar 2.500 seguidors mereixen, per part d'un equip que s'està jugant les darreres cartes, a la primera part molt més que la indolència que va manifestar i que es va resumir en el gol que Kameni es va quasi empassar amb la seva mala i dubitativa sortida i amb la incapacitat de crear ni una sola ocasió clara de gol.
La segona part ja va ser un altra cosa tot i que es va veure com Tamudo està molt lluny de poder oferir el que hom espera d'ell, que Luís García mai no hauria d'haver xutat el penal, que Pochettino hauria d'haver-ho evitat i que si Coro havia de sortir ho havia d'haver fet molt abans.
Diumenge vinent contra el Mallorca amb un Lluís Companys segurament ple a vessar, ens hi juguem l'envit decisiu. A arribat l'hora de la veritat, s'han acabat les bromes.
BERGUEDÀ

Anònim ha dit...

A partir de ahora empiez nuestra liga. Todo lo que no sea ganar los proximos 7 partidos nos complicara la permanencia. Creo, se puede y se deben ganar . Lo primero contra el Mallorca. Ya no caben mas fallos. Solo vale ganar
Pere joan




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M