dilluns, 9 de març del 2009

PRIMER TÍTOL OFICIAL 2008/09
DEL RCD ESPANYOL









RCDE Infantil Femení A: 11 - CF At. Riudeperes: 0

A falta de tres jornades per la conclusió del campionat del grup primer de Primera Divisió Infantil-Aleví femenina, en les que el conjunt espanyolista li manquen per disputar dos enfrontaments (jorn. 20 davant l’ENFAF, i la darrera davant Bellavista, ja que la 21ena. era de descans), el conjunt del RCD Espanyol es va proclamar ahir matí al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, campió de lliga, sent a més, el primer equip espanyolista que assoleix el títol de lliga, en la present temporada en competició oficial.

Les nenes del Infantil Aleví A, sense la seva entrenadora Marta Cubí, que es trobava a Valencia amb el femení A, (que malauradament va perdre tota opció d’emportar-se el títol i el segon lloc de la Superlliga), van derrotar a un voluntariós però molt feble, Riudeperes, per un contundent 11-0, resultat que podia haver estat encara molt més ampli.

Després del partit, festa per tot l’alt entre les nenes i pares de l’equip que ho van celebrar, després d’una trajectòria immaculada, en la que no han tingut rival. Ara, acabar de disputar els dos encontres que manquen, i preparar-se pel campionat de Catalunya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
FELICITATS A L'INFALTIL A ORGULL DEL RCD ESPANYOL FEMENÍ,HAN GUANYANT UN TÍTOL MERESCUDAMENT I AMB ORGULL, ESPEREM QUE TRIOMFIN I JUGUIN MOLTES JUGADORES DE LA NOSTRA PEDRERA AL 1 EQUIP.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M