dimarts, 10 de març del 2009

JORNADA DECEBEDORA
EN EL FUTBOL FEMENÍ PERICO

Mala jornada pels femenins espanyolistes, que a excepció del ja comentat triomf del Infantil Femení A, els altres quatre equips van caure derrotats.

Pel que respecta al conjunt de Diego Morata, un gol de Pepa en el darrer quart d’hora de l’encontre disputat al Camp Polideportivo Nazaret de Valencia, va fer que les espanyolistes tornessin a Barcelona sense pogué sumar, en l’encontre davant el Llevant.

Amb aquesta derrota, les de Diego Morata lluitaran per la tercera posició (empatats a punts amb l’Athletic Club en aquests moments), un cop tant Rayo como Levante s’han marxat en la classificació.

Moment hi haurà per analitzar profundament que és el que ha succeït a un equip que va acabar la primera volta com a campió d’hivern i que des de la tornada de les vacances ha caigut en picat guanyant només tres encontres (L’Estartit, Pozuelo, Real Sociedad), a equips de mitja taula o part baixa i obtenint uns registres molt allunyats del que s’esperava d’un equip confeccionat per lluitar pel títol, i així ho va demostrar en la primera volta.

UDF Levante: 1 – RCD Espanyol Femení "A": 0

UD Levante: Mariajo, Marina, Maider, Ruth, Vilanova, Rosa Castillo, M. Pérez, Goretti, María, Laura del Río i Sara.
Substitucions: Pepa per Goreti, m. 57; Pamela Conti, per Rosa Castillo, m. 57; Sonia Prim per Marina, m. 83.

RCD Espanyol: Cristina, Ane, Olga, Miriam, Marta, Meseguer, Noemí, Vero, Adriana, Joana, i Marta Corredera.
Substitucions: Rocío per Olga, m. 66; Marta Cubí per Marta Corredera, m. 72; Núria per Joana, m. 74

Gol: 1-0: Pepa (m.76)

Àrbitre: Martín Almendros Zafra, del col•legi valencià. Va amonestar a Miriam i Marta Corredera.

Incidències: Polideportivo Nazaret, Valencia.

Girona : 3 - RCD Espanyol Femení “B”: 1

El Femení B no va tenir més fortuna i també va perdre 3-1 davant el Girona FC, en terres gironines.

Girona: Meritxell, Cristina, Susanna (m.76, Mireia), Laura, Tània, Aïda, Judith (m.60, Ariadna), Anna (m.72, Aïna Maresma), Aïna, Marta i Laia.

Espanyol B: Elvira, Juliana (m.45, Eva), Laura, Sara, Kenti, Fernandez, Carla, Helena, Alexia, Brenda i Marta.

Gols: 1-0, m.4, Anna; 2-0, m.20, Cristina; 3-0, m.36, Judith; 3-1, m.82, Marta.

Àrbitre: Joan Berga, bé. Targetes grogues pel Girona: Laura, Cristina, Judith. Targetes grogues per l'Espanyol: Laura i Kenti.

El Girona va realitzar un gran partit davant de l'Espanyol B. Cal destacar la gran primera part de les gironines que varen marcar molt aviat amb un gol d'Anna. En el minut vint, el Girona tornava a marcar aquest cop gràcies a un gol de Cristina que permetia al seu equip agafar més diferències. S'arribava a la mitja part amb el partit força decidit ja que les locals guanyaven 3-0. A la represa, l'Espanyol B va sortir molt fort, però les de casa varen estar molt encertades en defensa. Amb aquesta victòria les gironines continuen terceres de la classificació i s'allunyen de la quarta posició que precisament ocupa l'Espanyol.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

Reus Deportiu: 3 – RCDE Femení “C”: 1

Partit amb molt de vent que va condicionar el joc de l'Espanyol, dificultant molt les jugades d'atac. Es van crear poques ocasions i no es va jugar gaire bé. Al primer temps pràcticament no es va xutar a la porteria contraria i el Reus ho anava intentant amb alguna pilota llarga. En una jugada aparentment sense perill un xut des de fora de l'àrea va sorprendre a la portera blanc i blava que no va poder fer res per evitar el gol.

Tot i això l'Espanyol va seguir jugant sense gaire encert i perdent moltes pilotes. La mala sort va arribar minuts abans de la mitja part quan en una jugada desafortunada Mireia Randúa es va lesionar i va haver de ser substituïda. Amb l'ensurt de la lesió i el marcador en contra es va arribar a la mitja part.

La segona part va ser més del mateix, un Espanyol inoperant i un Reus que ho intentava fins que en un u contra u va arribar el segon gol. A partir d'aquí el Reus ho va seguir intentat i va fer un altre gol que va ser anul•lat per l'àrbitre per una falta sobre la portera. Més tard arribaria el tercer en un xut des de dins l'àrea.

Amb el 3 a 0 l'Espanyol semblava que despertava i un parell de xuts llunyans van fer despertar a la portera del Reus que havia tingut molt poca feina durant el partit. La ocasió més clara va ser un xut des de la frontal que Montse va enviar al pal. Ja en temps de descompte una jugada iniciada per Aina i que va continuar Guiu amb una bona passada cap a Nerea que a plaer va fer el definitiu 3 a 1.

RCD Espanyol Femení “C”: Arantxa; Mireia R, Pereira, Tania, Cris; Guiu, De la Cruz; Nerea; Montse Mónica; i Mireia T.

Substitucions: Laia per Mireia R, Linda per Mónica, Anglada per Guiu, Aina per Cris, Laia per Aina i Guiu per Montse.

117

El CF Arenys de Mar no es presenta, i no es disputa l'encontre.

Per la seva part, el Femení Juvenil Cadet no va disputar el seu encontre a la Ciutat Esportiva el dissabte a les 20:00 hores, ja que el conjunt del CF Arenys de Mar no va comparèixer.

La FCF dictaminarà si l'encontre es disputa en altre data, o si els tres punts s'adjudiquen a les espanyolistes.

Per últim, citar que el RCDE Infantil Aleví "B" va perdre davant el CF At. Vilafranca per 4-0.