dilluns, 9 de març del 2009

EL CADET "A", LLENÇAT: (5-0)






















RCDE Cadet “A”: 5 – Girona FC: 0

El Cadet A Espanyolista va derrotar dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià al quart classificat de la Divisió d’Honor Cadet, el Girona FC, per un resultat molt més contundent del que a priori es podia imaginar: 5-0.

El resultat ja diu ben a les clares, el gran moment de forma del conjunt espanyolista que porta tretze victòries consecutives i quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat, el FC Barcelona.

Als deu minuts de joc, l’Espanyol ja obria el marcador, amb un gran gol de Sergi Darder des de més de 30 metres de distància sorprenent al porter gironí.

La rèplica gironina compta amb la seguretat de Germán que bloca el primer xut dels visitants, només dos minuts després del gol espanyolista.

Un Girona que planta cara

El Girona planta cara als espanyolistes, i passa a ser dominador durant una estona del joc. Germán s’ha d’emprar a fons llençant-se als peus del davanter visitant evitant mals majors. Davant el propi Germán que va tenir molta feina, un davanter visitant erra en la millor ocasió del conjunt gironí, en el que hagués pogut ser l’empat, i per que no dir-ho també una gran jugada individual amb la passada a l’espai i l’errada esmentada.

Víctor Álvarez retalla i deixa anar un centre xut molt tancat i passat que el porter treu amb la punta dels dits a còrner.
El propi lateral esquerrà, ho prova amb una rematada que surt fregant el travesser. El domini ja altern, donarà pas aviat a un control espanyolista del joc i del partit.

L’Espanyol es va imposant en el control del joc
Jandro tindrà al minut 29 una gran ocasió, que retalla al darrer defensor però xuta a les mans del meta.
El joc és molt viu, i el poc públic assistent va gaudir d’una molt bona primera part per ambdós conjunts. El Girona ho va provar, però el seu xut fort, surt desviat.
Joan Ángel tindrà també una bona oportunitat però el seu remat surt excessivament creuat.


Víctor Álvarez anota un gran gol
En un contracop, Víctor Álvarez amb autopassada inclosa, deixa enrera dos adversaris i dins l’àrea petita i sense angle col·loca una rematada creuada, que ajustada al pal esquer de la porteria gironina acaba entrant dins significant el segon gol espanyolista.

Tan sols dos minuts després (39’), Jandro de forta rematada aconsegueix fer el tercer i deixar el partit sentenciat.

Canvis, i més oportunitats
Alex García i Antonio surten en el segon temps. Posteriorment serà Rufo i el jugador del Cadet B, Manel Royo que ja va tenir els seus minuts en l’encontre davant la Damm.

Sergi Darder desprès de rebre una passada profunditat, xuta als peus del porter. Gil remata de cap picant malament l’esfèrica i la bola surt ajustada al pal esquer en una immillorable ocasió.

El quart, obra de Gerard
Gerard Muñoz de rematada creuada dins l’àrea estableix el quart en el minut 65. El propi davanter espanyolista xutarà fort però fora posteriorment. Joan Ángel amb el punt de mira desviat en l’encontre del dissabte no culminarà en una ocasió en la que el meta rebutja. Gerard disposa d’una gran ocasió però la seva rematada totalment sol surt fora.

L’Espanyol Cadet, una màquina de fer futbol, acabarà aconseguint el cinquè gol davant un Girona que ja només pot defensar-se per evitar una golejada major. Serà Alex garcía qui després que Gerard no doni per perduda una pilota molt complicada que es marxava per la línia de fons, i en un exercici de inconformisme, hi arriba i posteriorment l’extrem ex de la F. Sánchez Llibre amb una bona definició deixa per definitiu el resultat.

Encara Joan Ángel gaudiria d’una bona oportunitat en l’afegit, però el marcador ja no es mouria.

RCD Espanyol: Germán Parreño, Jaime Contreras, Héctor Rodríguez, Marc Molina, Víctor Álvarez, Sergi Darder, Joan Ángel, Jorge, Gerard, Gil, i Jandro.


Substitucions: Álex García i Antonio, surten al començar el segon temps, per Jorge i Jandro. Posteriorment, Rufo per Gil; Manel Royo per Sergi Darder, m. 70 i Álex Martínez per Jaime.

Gols: 1-0: Sergi Darder, m. 9; 2-0: Víctor Álvarez, m. 37; 3-0: Jandro, m. 39; 4-0: Gerard, m. 65; 5-0: Alex García, m. 80.


Incidències: Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Molt poc públic.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M