dilluns, 8 de juny del 2009

EL CADET VENÇ AL CORNELLÀ I ES CLASSIFICA PER LA
FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

MAURICIO POCHETTINO I FELICIANO DI BLASI, RENOVEN PER TRES TEMPORADES.


















RCD Espanyol Cadet: 2 – UD Cornellà: 1


El RCD Espanyol Cadet, es va classificar dissabte per disputar la gran final del Campionat de Catalunya de Cadets, en eliminar a partit únic al CD. Cornellà per un resultat de 2-1, agafant complida venjança del darrer encontre de lliga entre ambdós conjunts que va acabar amb triomf dels del Baix Llobregat i que li va acabar costant el títol de lliga als de Fran Navarro.


L’Espanyol Cadet amb les baixes de Xavi Solé i la darrera de Sergi Darder afrontava aquest darrer encontre oficial, amb la intenció de deixar en anècdota aquell desagradable encontre. Si be el partit del dissabte va començar amb paràmetres similars al anteriorment esmentat, l’Espanyol en aquesta ocasió mostrar una millor seguretat defensiva, i posteriorment tindria molta més fortuna cara a porta que en aquell matx.

El Cornellà va tenir algunes aproximacions amb molt de perill, però mica a mica els blanc-i-blaus es van anar fent amb el control del joc, i la primera aproximació amb perill, una centrada de Gil que la pilota es va passejar davant Gerard sense que pogués arribar a tocar la pilota.

La primera ocasió clara de gol, va ser al minut 29, quan Joan Ángel xuta des de la frontal, ajustat al pal dret, i el meta visitant treu una mà providencial evitant el gol.

L’Espanyol ja assetjava la porteria del Cornellà, i fruït del major domini, una centrada per banda dreta de Quiles acaba sent rematada per Gerard, tornant a lluir-se el porter enviant a còrner.
Aquest es treu, i Jorge molt oportú, envia al fons de la porteria, significant el primer gol del RCD Espanyol.

El Cornellà ja sol arribava en desplaçaments llargs, i en un d’ells, German va tenir que sortir rebutjant amb el peu anticipant-se al davanter visitant.

La darrera ocasió del primer temps, una jugada individual de Gil que després de retallar, xuta amb un tret sec, però molt bé de nou, el meta envia còrner evitant el segon gol.

Una bonica jugada en el segon temps sembla sentenciar l’encontre: Una jugada individual de Joan Ángel, que aguanta quan li barren el pas, cedeix a un company que centra de primera i tal com li ve, Víctor Álvarez posa el cap, rematant al fons de la porteria.

Dic sembla sentenciar, per que el Cornellà amb molta fortuna en una jugada desgraciada acabarà marcant, ajustant el marcador de nou, en una acció en la que el vent, i la poca fortuna de Germán al intentar rebutjar una pilota per sobre, una mica avançat, se li acaba colant dins, incomprensiblement.

Abans l’Espanyol havia disposat de varies oportunitats, per fer el tercer, però alguns jugadores pecaren d’excessiu individualisme, i això evitar que moltes accions fructifiquessin.

L’Espanyol es va defensar bé, i tampoc va patir situacions de perill, mantenint el resultat que li donava el passi a la final.


RCD Espanyol: Germán; David, Héctor, Marc Molina, Víctor Álvarez, Jorge, Joan Ángel, Quiles, Gerard, Gil i Jandro.
Substitucions: Rufo per Gerard; Alex García, i Jaime per Jandro i David, m. 70; Antonio, i Nil per Quiles.

Gols: 1-0: Jorge, m. 34; 2-0: Víctor Álvarez; 2-1.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M