dijous, 11 de juny del 2009

LES PRIMERES BAIXES...

Francisco Joaquín Pérez Rufete (Benejúzar, Alacant: 20/11/76). Va ser fitxat procedent del Valencia CF., (on havia estat cinc temporades), la 2006/07 amb Valverde d'entrenador. Subcampió de la Copa de la UEFA amb el RCD Espanyol (2006/07). Tot i ser un jugador estimat per l'afició, que sempre ho ha donat tot sobre la gespa, el Club no li ha renovat el contracte per l'avançada edat i per les continues lesions que ha patit.



Jesús María Lacruz Gómez (Pamplona, 25/04/78). Procedent del Ahtletic Club, Ernesto Valverde el va incorporar al RCDE la temporada 2006/07 com a central, tot i que en moltes ocasions ho ha fet de lateral dret. Com a destacable, els seus partits europeus en la temporada 2006/07 en la que l'Espanyol va ser finalista de la UEFA, i en especial aquell Werder Bremen:1-RCDE: 2 amb aquell segon gol que portar la seva signatura.


L'avançada edat, i el veure's relegat a ser el quart central, son motius per no renovar-li el seu contracte, més tenint en compte que el seu principal valedor era el "Txingurri" Valverde, amb idees totalment diferents a l'actual tècnic espanyolista, Mauricio Pochettino.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M