diumenge, 7 de juny del 2009

A LEZAMA, PUNT FINAL A UNA TEMPORADA
DECEBEDORA DEL JUVENIL DEL RCDE

TOCARÀ REMUNTAR, PER QUE L'ESPANYOL FEMENÍ SIGUI A LA FINAL DE SARAGOSSA. A MADRID, HA CAIGUT PER 4-2 DAVANT EL RAYO VALLECANO.

Foto d'arxiu: El gol de Marc deVal, va permetre somiar amb la remuntada i la classificació

El RCD Espanyol Juvenil ha caigut per 2-1 a Lezama, en un encontre que se li posar coll amunt al marxar-se els locals amb dos gols d’avantatge al descans. El gol de Marc de Val permeté al conjunt espanyolista somniar amb un segon que li donés el passi a les semifinals, però tot i gaudir d’ocasions ambdós conjunts en la recta final, i amb l’Athletic Club tancat defensant el resultat, aquest ja no es va moure, i va deixar a l’equip espanyolista a les portes de les semifinals.

Amb el tercer lloc a la lliga, la classificació in extremis per la Copa del Rei, i amb l’eliminació a Quarts de final, l’equip de Ramon Guerrero completa una temporada certament decebedora, malgrat els diversos factors que han tingut lloc al llarg de la mateixa (lesions, i partits que s'ha escapat el triomf davant rivals febles en els darrers minuts), després del força ben acostumats que ens tenien les diverses lleves de jugadors del Juvenil.

Athletic Club: Villanueva, Saborit, Aurtenetxe, Morán, Etxaniz, Vidal, Miñes, Medina, García, Peña, i Eraso.
Substitucions: Eraña per Etxanis, m. 64; Alkuaz per Peña, m. 84; Uribarren per Vidal, m. 89. Entrenador: Bingen Arostegi.

RCD Espanyol: Dinu, Pere, Ángel, Toni, Amat, Sergio, Del Val, Moñino, Chuli, Lucas, i Caballé.
Substitucions: Max per Toni, m. 46; Marc Mas per Caballé, i Molina per Sergio, m. 77. Mozó per Pere, m. 87. Entrenador: Ramón Guerrero.

Àrbitre: Oscar González Crespo, del comitè territorial càntabre. Va mostrar targetes grogues a Saborit, Medina, Villanueva i Miñes per l’Athletic Club, i a Caballé, Chuli, i Max per part espanyolista. Ha expulsat a Lucas

Gols: 1-0: Miñes, m. 13; 2-0: Miñes, m. 44; 2-1: Marc de Val, m. 51.

Incidències: Instal•lacions de Lezama, camp 2. Partit de tornada dels quarts de final, del Campionat d’Espanya, Copa de S.M. el Rei.