dimarts, 9 de juny del 2009

EL FEMENÍ "C" VA GOLEJAR
EN EL DARRER ENCONTRE DE LLIGA (0-6)

L'ESPANYOL-RAYO VALLECANO, CORRESPONENT A LA TORNADA DE LES SEMIFINALS DE LA COPA DE LA REINA, ES JUGARÀ A SADRIÀ, DIUMENGE A LES 11:30, AL CAMP n1

Per diferents motius no ens va ser possible la setmana passada publicar la crònica del darrer encontre del Femení “C” que va derrotar a la UE Sant Andreu, 0-6 a domicili, (30 de maig) i la classificació final de la categoria - entre altres coses per que la FCF triga una eternitat en penjar els resultats definitius d’encontres suspesos, ajornats, o amb sanció -.

UE Sant Andreu: 0 -RCD Espanyol Femení "C": 6

El partit va començar amb retard perquè el Sant Andreu va aprofitar els moments abans del partit per fer un petit homenatge al seu entrenador, amb el lliurament d'una placa.

Quan la pilota es va posar en joc només hi va haver un equip al camp en els primers minuts, l'Espanyol va agafar la iniciativa i es podia haver avançat en una bona jugada de "tiralínies" on Nerea no va arribar a la pilota i aquesta va sortir creuada. Però uns minuts desprès, Nerea sola davant la portera, va enviar la pilota al fons de la xarxa. El partit es posava fàcil per les noies entrenades per Titi. Cinc minuts més tard novament Nerea va marcar, aquesta vegada va ser amb un gol idèntic a l'anterior, però en comptes de xutar ras va superar a la portera amb una magnífica vaselina.

El partit va ser de clar domini espanyolista i el Sant Andreu ho va intentar amb algun centre que no va portar problemes per a la defensa blanc i blava que amb molta seguretat es va encarregar de desfer el perill. Més tard una bona combinació per banda esquerra va acabar amb un centre de Montse que li va deixar mig gol fet a Altmann, però la portera rival en una gran estirada va enviar la pilota a còrner. Ja acabant la primera part va arribar el tercer, en una bona passada de De la Cruz a Altmann que es va quedar sola davant la portera i va xutar ajustat al pal, la portera va desviar la pilota que va caure als peus de Raquel Corral que només va haver de posar el peu per fer pujar el 0 a 3 al marcador. Amb aquest resultat es va arribar al descans i les periques afrontaven el segon temps amb calma.

La 2a part va ser més del mateix. L'Espanyol dominador absolut del joc creant moltes ocasions de perill. I així va arribar el quart gol, quan Raquel Corral en una magnífica jugada personal se’n va anar de tota la defensa, es va plantar a l'àrea petita i va col•locar la pilota al pal dret de la portera.

A partir d'aquí el Sant Andreu va baixar els braços definitivament i ho intentava amb algun xut llunyà que la portera Natàlia aturava sense problemes. Quan ja es portaven 20 minuts de la segona part, una bona jugada de Montse per banda esquerra va acabar al fons de la xarxa al creuar la pilota per baix i fer inútil l'estirada de la portera. Més tard es va repetir una jugada pràcticament idèntica, però aquesta vegada Montse va enviar la pilota fregant el pal.

El Sant Andreu també va tenir una ocasió tot acabant el partit. Va ser un xut de falta des de la frontal, que va sortir una mica alt. Ja amb el Sant Andreu totalment fora del partit i l'Espanyol jugant a plaer i permetent-se jugades de toc va arribar una jugada per banda dreta on Raquel Corral va deixar a la defensa enrere, a l'entrar a l'àrea la central andreuenca li va fer una falta molt clara i l'àrbitre va xiular penal. El penal el va transformar Montse, que abans va haver d'aguantar els comentaris de la portera per despistar-la, però ella fent cas omís a les provocacions va xutar fort per la dreta i la portera tot i tocar la pilota no va poder evitar el definitiu 0 a 6.

Últim partit de lliga i adéu a la primera temporada en aquesta categoria. El Femení C tot i tenir alts i baixos durant moments concrets ha demostrat tenir nivell més que suficient per mantenir-se bé i plantar cara a equips superiors en quan a tècnica i físic.

RCD Espanyol Fem. C:
Natàlia; Aina, Monica, Anglada, Mireia R; De la Cruz, Guiu; Montse, De la Fuente; Nerea i Linda
També van jugar: Laia, Aina, Anna López, Andrea Cabrera, Raquel Corral, Altmann.

Gols: Nerea (2), Raquel Corral (2), Montse (2).