dissabte, 13 de juny del 2009

L'ESPANYOL HA DE REMUNTAR,
PER ASSOLIR UNA PLAÇA A LA FINAL DE SARAGOSSA


Fotos de les dues formacions en el darrer encontre disputat entre ambdós conjunts en la Ciutat Esportiva de Sadrià, i que va acabar amb triomf rayista (0-1)



Amb arbitratge de David Miranda Torres del comitè territorial català, el RCD Espanyol buscarà un lloc a la final de la Copa de la Reina que es celebrarà a Saragossa. Per aconseguir aquesta fita, haurà de deixar fora al vigent campió de la Superlliga i de la competició del K.O., el Rayo Vallecano. Les de Morata hauran de remuntar una desavantatge fruït de l’encontre d’anada, on les vallecanes van derrotar a les periques per 4-2.

El partit es disputarà al camp n. 1 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià (no es precisament un camp talismà pel femení) i a sobre coincidirà amb els actes centrals de l’Aplec de Penyes del RCD Espanyol, fet que minvarà i molt la presència d’espectadors a Sadrià per tal esdeveniment.

Desprès d’una temporada molt difícil, amb tot una sèrie de fets tant esportius com extraesportius, amb masses coses que explicar i alguna no precisament de positiu pel futbol femení i per l’Espanyol en particular (la darrera, l’ampliació de la Superlliga amb nou format de Villar i Quereda, de la que ja en parlarem amb més calma en breu), el conjunt blanc-i-blau té davant sí mateix, salvar esportivament la temporada, assolint la final.

Davant, un elenc de figures dins el futbol femení nacional en l’actualitat: Alicia, a la porteria, Maria Benito “Chabe”, Melissa Nicolau, l’ex sevillista Alexandra, Sonia Vesga aportant seguretat a la cobertura, un mig del camp molt creatiu amb les ex sevillistes Vanesa Gimbert, i Ana Romero “Willy”, la ex de Lagunak, Mari Paz Azagra i una temible davantera formada per Natalia de Pablos, Sonia Bermudez, la ex de Torrejón Jade Boho, i la incorporada aquesta temporada després de la experiència a la lliga nord-americana, Núria Zufiau (ex Lagunak), que precisament va ser qui va aconseguir el quart gol en l’encontre disputat diumenge a Nuestra Señora de la Torre, i que tant de mal ha fet al conjunt espanyolista.

Des d’aquestes línies, fem una crida per que l’Espanyolisme vingui a Sadrià a donar suport a l’equip del RCD Espanyol, a recolzar a les noies per intentar el miracle que doni al conjunt perico una plaça per la final. Tots junts també podrem. Al menys que per nosaltres no quedi. Volem ser presents a Saragossa !!!



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M