dissabte, 8 d’agost del 2009

ESPANYOL - BARCELONA:
II TORNEIG DELS HISTÒRICS, NARCÍS SALA (12:00 h.)

EL RCD ESPANYOL "B" EMPATA A UN GOL (YAGO) DAVANT EL LOPA, EN EL PRIMER PARTIT DE LA GIRA A FINLÀNDIA.

Foto d'arxiu. De la darrera formació en partit oficial (Final Copa SM La Reina), dues baixes: Cristina Prieto i Adriana Martín




Primer derbi de la temporada

En el marc del II Torneig dels Històrics, en la seva categoria femenina, el RCD Espanyol i el FC Barcelona dirimiran el primer derbi de la temporada, en encontre que es disputarà aquest migdia al Narcís Sala de Sant Andreu.

Potser serà un dels derbis més igualats dels darrers anys (el darrer ja va se guanyat per les blaugranes a Sadrià, tot i que cal dir que la situació interna de les blanc-i-blaves era molt difícil en aquells moments).
El FC Barcelona s’ha reforçat amb sis noms importants: Les ex espanyolistes Noemí Rubio, Marta Cubí i la golejadora del filial Karol Férez. A aquestes jugadores se’ls ha de sumar, la portera internacional sub 21, Eli Sarasola (ex Real Sociedad, que substituirà a una habitual en aquests derbis, la portera Cristina Molina que ha deixat l’entitat blaugrana per fitxar per el Levante Las Planas), Ana Riera (davantera de 26 anys de L’Estartit) i la lateral esquerrana Rocío López (ex Sevilla, i Ápolo Murcia).

L’Espanyol per la seva part no podrà comptar amb dos dels seus ressents fitxatges: María Ruiz “Mery” i Pamela Conti. Aja, el tècnic del conjunt femení tindrà que esperar uns dies per la incorporació d’aquestes dues jugadores. Mariajo a la porteria, i Sara Monforte seran únicament les dues jugadores que intentaran reforçar un equip, no oblidem, que es va proclamar campió de Copa fa bastant menys de dos mesos. El principal handicap de les blanc-i-blaves, al marge de l’adaptació del tècnic, serà l’absència d’ Adriana Martín que no va voler renovar per l’entitat espanyolista, aquella a la que si li va renovar a ulls tancats quan estava lesionada de gravetat.

L’encontre donarà començament a les dotze en el Narcís Sala de Sant Andreu, i tindrà tots la morbositat d’un derbi autèntic i més desprès del “affaire” Noemí Rubio, i la polèmica sortida de l’entitat de Marta Cubí, jugadora i entrenadora de l’equip infantil.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M