dijous, 6 d’agost del 2009

MERY REFORÇARÀ LA MALMESA
DAVANTERA DEL FEMENÍ

Buffaloflashsoccer.com



S’ha confirmat el fitxatge de Maria Ruiz “Mery”, jugadora espanyola que militava a la lliga professional nord-americana a l’equip de Bufalo Flash Soccer.

Diumenge passat a Cornellà-Prat ja era pràcticament un fet aquesta incorporació i en l’entorn proper del futbol femení perico, ja es donava per tancada l’operació, però només la discreció (la que molts mitjans pericos no saben tenir, en clar perjudici per l’entitat) ens ha fet no avançar aquest nom. A hores d’ara s’espera la resposta d’altre jugadora que està en el pensament dels dirigents espanyolistes incorporar per aquesta nova temporada per intentar minvar al màxim la sensible baixa d’Adriana Martín.
En cas que acabi donant el si definitiu a l’entitat espanyolista seria un fitxatge del més alt nivell dins el futbol nacional i seria el fitxatge estrella. Veurem, si es confirma o definitivament rebutja l’oferta realitzada per l’entitat blanc-i-blava. Per discreció no direm el nom, tot i que qualsevol persona que estigui al corrent de l’actualitat del futbol femení, s’ho pot imaginar.

Tornant al tema de “Mery”; aquesta davantera madrilenya de 26 anys (13/06/1983, 1.70 m.) va passar a la historia del futbol femení pel gol que va aconseguir el 5 d’agost de 2007 en l’encontre que va enfrontar a Indiana FCC (l’altre equip professional en el que ha militat), en front a Ajax America en la US Open Cup, rematant una pilota que colpejar al travesser en la manera de “l’escorpí”.

Mery, abans de la seva aventura als Estats Units, jugava al desaparegut Estudiantes de Huelva, on va arribar a ser finalista de Copa de la Reina, en perdre a la Nova Creu Alta de Sabadell davant el conjunt arlequinat llavors entrenat per Santy Fernández, formant amb el conjunt andalús amb jugadores com Aida (portera ex Rayo ara Torrejón), Chabe, Sonia Bermudez, i Maria Pacheco (actualment al Rayo), Laura Salguero (ex atlético Féminas). El seu botxí, el Sabadell de Carol, Noemí, Olga Moreno, Laura del Rio, Paulina Ferré, etc. El resultat va ser de 3-1 favorable a les catalanes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amics/gues:
sembla que aquest any tindrem
la davantera dels somnis,
Salutacions.Jose Carrera

Anònim ha dit...

Pamela conti- mery ruiz..... BRUTAL!!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M