dimecres, 30 de setembre del 2009

ESCLATA LA CRISI AL FEMENÍ
SARA I ROCIO
MARXEN "FARTES DEL TÈCNIC"



D’ençà d’un temps que la nostra nineta dels ulls de Sadrià, el Femení A, no paren de succeir els problemes i les sortides traumàtiques de jugadores, malgrat haver guanyat la Copa de la Reina.

Després de les sortides de Noemí per mostrar-nos el seu sentiment culé faltant el respecte al soci, varen tenir lloc les sortides de Marta Cubí i de Núria Guardia per caprici exclusiu del llavors tècnic Diego Morata, i mai explicats els veritables motius.

Un cop substituït aquest, va marxar emprenyada per aquesta no renovació, la seva companya fora i dins dels terrenys de joc, Adriana Martín, que acceptar l’oferta del Rayo Vallecano deixant-nos sense la seva qualitat al camp i no recordant-se de que el club la va renovar en blanc quan estava lesionada i el seu futur esportiu a l’aire, conseqüència de la greu lesió.

Dies abans de la disputa de la Copa Catalunya, Carol Miranda després de quatre temporades de blanc-i-blava ha de fer les maletes i marxar-se al Sant Gabriel de Nacional, per caprici del nou tècnic, ara el senyor Oscar Aja.

El tècnic que diu en la seva presentació que li estranya molt el seu nomenament per dirigir el femení ja que desconeix tot aquest mon i no coneix cap jugadora, l’embolica ben embolicada, substituint a la internacional Maria José Pons al minut 20 en la final de la Copa Catalunya al encaixar el primer gol davant el FC Barcelona, segons el tècnic per “falta de concentración”; ho argumenta en declaracions radiofòniques empitjorant-lo encara més, dient que no és la primera vegada que prend aquesta decisió i que si conve igual posa un jugador de camp de porter, ja que ja ho ha fet en altres llocs i situacions anàlogues.

Diumenge al Camp Polideportivo Nazaret, va alinear a Sara Monforte que sortia de dues lesions musculars i no havia disputat pràcticament partit algun, i alinea a Andrea Pereira, (jugadora la passada temporada del Femení C i amb un gran futur) davant el Llevant, deixant en la banqueta de luxe a jugadores com Joana, Sara Serna (que la fa sortir alineant-la per banda contraria uns minutets-), Raquel Corral, Lara, i el cas més sagnant, Marta Corredera. Son decisions tècniques que s’han de respectar (es clar, mentre segueixi tenint la confiança dels seus superiors i els resultats no mostrin la inoportunitat d’aquestes decisions), però que a bon segur han creat força mala maror dins la plantilla.

La darrera, la sortida per la porta de darrera de Sara Serna i Rocío Serrano, que ja no han estat presents en la presentació oficial (si en la Ciutat Esportiva), farts de les formes del tècnic (versió jugadores), del tracte pejoratiu mostrat pel tècnic Oscar Aja.

Recordem a més que hi va haver-hi una reestructuració aquest estiu en l’organigrama del futbol femení amb la inclusió de Dolors Ribalta com a directora esportiva i la defenestració (?) de Jaume Martínez, per motius encara no explicats a l'opinió pública espanyolista, que aquí i ara, no detallarem.

Dolors serà ara qui tindrà que valorar tot aquest tema i prendre decisions (o no) sobre la matèria, ja que l’equip s’està devaluant a marxes forçades ja no sol en quant a qualitat si no també en quantitat de jugadores, ja que el planter cada cop es més curt per afrontar la temporada. La derrota davant el Llevant, i la manera en que es va produir amb tot l’exposat, ha desembocat en aquestes sortides, de les que es fa ressò el RCDE com sempre amb un escarit comunicat en el web oficial, un cop ja la noticia havia saltat a la llum pública i era vox populi a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

SEMPRE LA CULPA ES DE L'ENTRENADOR O DEL CLUB??? JOSEP MARIA EM SEMBLA QUE COM A INFORMADOR NO HAURIES DE DONAR PER BONES NOMES LES DECLARACIONS DE LES JUGADORES I CONTRASTAR UNA MIQUETA LES INFORMACIONS. TROBO LAMENTABLE QUE UNA JUGADORA EN MIG D'ON ESTAVEM ELS PERIODISTES ESPERANT LA SORTIDA DELS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP ESCRIDASSI A UN ENTRENADOR RECRIMINANT-LI QUE JUGUES SARA MONFORTE EN LLOC D'ELLA, INSISTEIXO, EN MIG D'ON ESTAVEM LA PREMSA!!!

Josep Maria ha dit...

A veure, jo ni dono per bona ni per dolenta, la versió de les jugadores. Em limito a dir els motius QUE ELLES ARGUMENTEN per deixar l’entitat, i així he expressat fent notar entre parèntesi (“versió jugadores”) . Naturalment, l’altre part tindrà la seva versió (que m’ha arribat de manera llunyana, ja que oficialment no comentan els motius en la web oficial). Jo no estic dins, i per tant des de fora l’únic que puc fer és donar o intentar donar ambdues versions (qualsevol persona del femení té Sentiment Perico per explicar-ne el que vulgui o cregui convenient, SEMPRE).

El que si que he comentat, és que amb el senyor Oscar Aja, han succeït una sèrie de situacions i decisions difícils d’entendre a ulls dels aficionats, i que de mica en mica, s’estan (ens estem, poseu la paraula que més voleu) carregant el femení, amb la marxa de carismàtiques jugadores.

Aquesta darrera situació que comentes, no l’he vist ni m’he assabentat, per que estava segurament ja a tribuna i per tant no puc estar a tot arreu. Com no dubto del que diuen els meus lectors, i donant-la per bona, tinc que dir que les formes sempre s’han de tenir sempre en compte, ja que no era el lloc ni el moment més adient, em sembla lamentable aquesta situació, sense entrar en si tenen o no raó, ja que com a soci tinc dret a opinar com qualsevol de les alineacions que fan els tècnics (més si hi ha decisions que a vegades posen en dubta el mínim de seny necessari, com va passar amb la substitució al seu dia de Mariajo, per exemple)
Rebis una salutació. I que tot s'arregli, que volem tornar a gaudir de l'equip al que seguirem malgrat tot, recolzant.

Anònim ha dit...

el que diu l´anonim es cert i es veu que va haver de sortir gent a advertir-la que estava fent un escàndol públic.
C. Vilalta.

Josep Maria ha dit...

No he possat gens en dubta C. Vilalta. He dit que donava per bona la versió de l'anonim, i que em semblava molt malament. Estic en contra d'escàndols públics que facin mal a la imatge del club, però torno a insistir que ja estan passant masses coses al femení, sigui la responsabilitat de qui sigui, i sigui culpa de qui sigui.
Gràcies per refrendar la versió de l'anonim, per que per opinar es puguin tenir totes les claus del tema.
una salutació.

Anònim ha dit...

"per motius encara no explicats a l'opinió pública espanyolista, que aquí i ara, no detallarem"

A que et refereixes Josep Maria? si no ens ho expliques tu no crec que ens enterem a traves del club... el qual a la web dona la excusa de que es degut a que no son titualars...

Albert

Josep Maria ha dit...

El tema de Jaume Martínez es un tema dels que més s'ha tapat i no s'han donat explicacions. Son ells ells que ho han d'explicar, que jo no soc la persona més adequada. I no puc dir més. Rara vegada callo sobre un tema, però aquest prefereixo no ser jo qui doni les explicacions. Ho haveu de comprendre.
En quant al tema de les jugadores, es clar que és per que no son titulars, efectivament. Però naturalment, no només és per que ho son, si no les maneres, les circumstàncies de ser-ho, i la disconformitat amb el tècnic i altres coses suposso del dia a dia en un equip. Per que Sara sí, pero Rocío, mai ha estat titular indiscutible o sigui que dubto que marxi per això, per ser ara suplent. Potser quan hi han tants temes de sortides cal replanterjar-se la situació. O és el grup en sí, o hi ha quelcom més, per que tantes situacions anàlogues fan pensar malament sobre la cohesió i unitat de l'equip.

Anònim ha dit...

El tema es que el Espanyol femenino molesta, hay que hacer grande al vecino, que pinta este entrendor???.

Anònim ha dit...

Hombre, pues yo he escuchado dos entrevistas a este entrenador al programa de jvier de haro y lo veo con mucho sentido comun y argumentos muy solidos, es más, esta bien que no se case con nadie. A mi personalmente me esta gustando mucho y siempre me han gustado los entrenadores que gritan ( ej.camacho) y nunca me han gustado los pasivos (ej. mane). Demosle confianza.
Saludos a todos
jUAN P.

Josep Maria ha dit...

El problema es que él mismo ha reconocido Juan P., que hay más jugadoras de las que él considera que no cumplen según su opinión, que no tienen buena predisposición, por tanto si se acaba aplicando la misma disciplina, y éstas jugadoras acaban también marchando, nos vamos a quedar en cuadro...
Saludos.

Anònim ha dit...

Pues que suban del B, que no se puede estar siempre fichando. En el B hay calidad. Saludos.
Juan P.

Josep Maria ha dit...

Es que no va haber más remedio... La plantilla es corta y por tanto habrá que dar oportunidades a las chicas del B, pero por su excesiva juventud no veo que se tenga que hacer de golpe, en campo del Levante por ejemplo, si no poco a poco dando minutos y incluirlas progresivamente si no queremos devaluar más el equipo. Todos los extremos son malos. Malo no contar con la cantera, y más malo aún, enviarlas al matadero como pasó con Andrea Pereira, que podía haber debutado este domingo y no en un encuentro tan complicado. Se tienen que hacer las cosas poco a poco. Es mi opinión.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M