dilluns, 28 de setembre del 2009

UN DOLENT PRIMER TEMPS
CONDEMNA AL FILIAL (1-2)















RCD Espanyol “B”: 1 –Ontinyent CF: 2


Derrota del filial espanyolista, i ja son sis les jornades de lliga en les que el conjunt perico només ha sumat tres empats, i encara no coneix la victòria.

L’Ontinyent va dominar de principi a fi un primer període en el que els espanyolistes van donar molt pobre impressió, no poden superar a un difícil rival que per alguna cosa es troba situat al capdavant de la classificació del grup tercer de Segona Divisió B. Els valencians van plantear un encontre molt seriós, dominant el mig del camp davant un conjunt local que en prou feines podia travessar la medul•lar.

Las escasses ocasions espanyolistes venien donades a pilota aturada: Una falta llençada per Brachi blocada per Rangel, o una rematada de Pedraza en una falta llençada per l’esquerra, sent blocada per Rangel.

Per contra, la primera arribada seriosa dels visitants va acabar amb la pilota dins la porteria de Víctor Ibáñez. Perfecte contracop dels valencians que mitjançant Collado arriben a l’àrea, i Cristian amb una bona definició supera al meta espanyollista de tret creuat a la seva dreta.

El conjunt de la capital de la Vall de l’Albaida, continuaria dominant davant un inoperant Espanyol B, i fruït del major control del joc, arribaria un decisiu segon gol en un servei de cantonada executat a l’esquerra de l’atac visitant, amb una centrada al segon pal on Gonzalo a pilota passada acrobàticament remata al travesser i el refús de la fusta cau a Centella que sol a boca de canó només té que empentar la bola dins.

L’Espanyol B torna a col•locar-se en el partit, quan una passada de Canario des de mig camp arriba a Pedraza en la frontal i veien avançat al meta Rangel li creua la pilota lluny del seu abast. Quedava tot un segon temps pel miracle i seguir somniant.

En el segon temps, l’Espanyol B millorar bastant la molt pobre imatge que exhibir en el primer període. Amb tot, li faltar més consistència en atac, i més ofici davant un experimentat Ontinyent. Els canvis introduïts (Max i Lucas) permeteren que l’Espanyol B intentés lluitar per aconseguir un empat que mai arribaria...

La jugada més bonica, fou una per banda esquerra en la que el romanès Max retalla dues vegades i deixa anar un centre molt tancat al segon pal, però Guillem Creus –per alçada- no era el més indicat per pogué rematar-lo. En altre ocasió que els de Clotet van pogué empatar, va tenir lloca la mitja hora quan una pilota dividida, Marc Pedraza s’avança a Rangel i eleva per sobre el meta visitant, amb la mala fortuna que la pilota es perd un pèl desviada per sobre, malbaratant-se l’oportunitat d’empatar el matx.

La sortida d’Enric tampoc canviaria les coses, i només una combinació d’atac en els darrers instants amb passada a càrrec del ex davanter de Premià a Creus a l’espai, podia haver canviat el signe del partit, però el col•legiat ja havia invalidat l’acció, per situació anti-reglamentària del menut extrem espanyolista.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Víctor, Brachi, Ángel, Oscar Reyes, Jordi Amat, Tito, Tai, Baena, Pedraza, Canario i Guillem Creus.
Substitucions: Max per Canario, m. 46; Lucas Porcar per Baena, m. 50; Enric per Pedraza, mm. 76; Resta banqueta: Dinu (ps), Aitor.

Ontinyent CF: Rangel, Cesar, Gonzalo, Antonio, David Torres, Jony, Alex, Rubio, Collado, Cristian i Raul Muñoz.
Substitucions: Gabri Llopis per Antonio, m. 64; Rubén per Cristian, m. 74; Saavedra per Centella, m. 79. Resta banqueta: Rubén Garcia (ps), Enrique “Kikin”.

Àrbitre: Emilio García Pulido, del comitè territorial de Las Palmas. Va mostrar cartolines grogues a Pedraza, m. 57, Jordi Amat, m. 77, Oscar Reyes, m. 80 i Tai, m. 89 per part local i a Rubio, m. 38, Rubén, m. 86 i Saavedra, m. 89 per part visitant.

Gols: 0-1: Cristian, m. 18; 0-2: Centella, m. 40; 1-2: Pedraza, m. 44.

Incidències: Camp Principal de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Temperatura estiuenca, amb matí assolellat.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M