dijous, 1 d’octubre del 2009

L' INFANTIL "B" VENÇ
A LA UE SANT ANDREU (2-0)










RCDE Infantil "B" : 2 - UE Sant Andreu: 0

Triomf espanyolista cimentat en el primer temps, en el que el conjunt de Dani Fernández va ser força superior al conjunt quatribarrat, avançant-se amb dos gols que li varen permetre afrontar amb comoditat el segon període.

Abans del gol espanyolista, els blanc-i-blaus van arribar en dues ocasions amb força claredat a la porteria del conjunt santandreuenc: Primer amb una rematada en l’u contra u de Richard que s’estavella al peu del porter, i posteriorment amb una jugada de Richard en la que Javi Navarro retalla i xuta, enviant el porter a córner.

El gol espanyolista neix com a conseqüència d’un servei de cantonada pentinant d’esquenes Alejandro en el segon pal, al fons de la porteria. Es complia el primer quart d’hora d’encontre i l’Espanyol ja manava al marcador.

L´Espanyol sentenciaria el partit després d’una bona pujada per la banda de Richard, completada amb una precisa centrada, i Arnau remata un pel forçat, però amb efectivitat, aconseguint un bonic gol.

El segon temps l’Espanyol va baixar la intensitat del seu joc, i tot i gaudir d’una excel•lent ocasió amb un llançament al travesser, i després un xut creuat de Richard, el marcador ja no es mouria.

El Sant Andreu es va quedar amb deu jugadors, per expulsió, però ja només va patir en una jugada en la que el davanter espanyolista tot sol, envia fora. Per la seva part, els quatribarrats van gaudir de dues ocasions:
Un llançament de lliure directe, que rebutja el meta espanyolista, ajustat al pal, i un penal que castigar el col•legiat al conjunt local en el darrer minut del partit.
El llançament del màxim càstig va ser rebutjat pel porter espanyolista pol Agustí, al llançar-se lleugerament a la seva esquerra en un llançament bastant centrat.


Més fotografíes, en aquest cas cedides per : Mercè Blanch









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M