dimecres, 30 de setembre del 2009

TRIOMF TREBALLAT, I MERESCUT
DEL CADET "B" DAVANT EL MATARÓ (2-0)










RCDE Cadet “B”: 2 – F.P. Esp. Mataró “B”: 0

Treballat triomf del Cadet B, dissabte al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, davant el cadet B de la FP Esp. Mataró.

Els del Maresme van venir amb la intenció d’aguantar el resultat inicial, muntant un bon sistema defensiu, que amb la fortuna de cara, els va pogué resistir fins entrat el segon temps, quan els gols de Jaffar van fer justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc.

A l’Espanyol li va costar arribar amb perill a l’àrea visitant, comptabilitzant un tir llunyà de Marc Gelmà a les mans del porter, un xut d’Adri per sobre el travesser sobre el quart d’hora de joc. Una excel·lent intervenció del porter mataroní evitant el gol en un remat de cap de Ruben al 22’ va ser l’opció més clara fins les hores per inaugurar el marcdor.

Javi Salinas va ser objecte d’un clar penal no assenyalat pel col·legiat. El propi Salinas, en altre jugada va pecar de massa individualisme i no va culminar la jugada. Canti, també va gaudir d’una bona ocasió, retallant i buscant l’escaire però el tret va sortir fora.

L’ocasió més clara
Chus Quintana li roba la cartera a dos metres de la línia de fons a un defensor visitant al m. 32, aguanta, retalla i no veient forat, centra al segon pal on tot sol Canti, i amb temps suficient, xuta a trencar estavellant-se la bola al travesser. Increïblement no va acabar la jugada en gol.

A mig metre del pal esquer, se’n va anar un tret de Marc Gelmà que en la frontal, va retallar dues vegades en una preciosa jugada i va buscar el pal curt. En temps d’afegit, Javi Salinas es marxa del darrer defensor i sol davant el porter, li xuta a la dreta, sortint fora. En aquests moments, l’Espanyol arribava amb gran perill i lo lògic hagués sigut marxar-se amb el partit sentenciat als vestidors...

Però no va ser així, i al segon temps, Jaffar (el protagonista del partit va sortir al terreny de joc). Al minut dotze, Canti, sense gaire angle, xuta i atura el porter.

La primera acció de Jaffar, és una centrada per l’esquerra, que no pot arribar Salinas a rematar, continua la jugada i centra des de línia de fons, rebutjant un defensa en situació molt compromesa per la integritat de l’àrea visitant.

Jaffar, obre la llauna
Al minut 25 del segon període, un servei de cantonada executat per la dreta al segon pal, i Jaffar mig destorbant-se amb Fredy, fa valer la seva alçada rematant de cap al fons de la porteria.


Del possible 1-1 al 2-0
Als quatre minuts, té lloc la reacció dels visitants, que es avortada pel porter espanyolista Sergi en primera instància i per un defensor el segon remat, salvant l’empat en un contracop dels del Maresme, que no es rendeixen i que van tenir l’ocasió d’or amb aquesta jugada.

Tampoc hagués estat just, ja que l’Espanyol va dur el pes del partit i va gaudir de moltes i clares ocasions de gol. En una jugada individual se li queda petit el camp a Fredy superant a tres rivals, i perdent la bola per la línia de fons.

En una acció en la que després de varis refusos, la pilota arriba a Fredy que remata, i la pilota colpeja de rebot a Jaffar, desviant parcialment la seva trajectòria i significant el segon gol espanyolista, amb una mica de fortuna i protestat pels visitants per possible situació anti-reglamentària de Jaffar que a nosaltres no ens ho va semblar.

Encara l’Espanyol podia haver fet el tercer en una jugada en la que Jaffar es marxa del darrer defensor, retalla la desesperada sortida del porter i a porta buida, xuta a la base del pal esquer.

RCD Espanyol: Sergi Brassier, Adrián, Sergi Coll, Rubén, Germán Collado, Marc Gelmà, Chus, Robert, Javi Salinas, Rafa Espinosa i Canti.
En el m. 41, Jafar i Sergio per Chus i Rafa. Posteriorment, Oscar per Sergi Coll, i Fredi per Canti, i en el minut 60, Matias i Rafa per Germán i Robert.

Gols: 1-0: Jaffar, 2-0: Jaffar.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Temps assolellat i temperatura bastant càlida.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M