dijous, 1 d’octubre del 2009

L'OLESA-ESPANYOL DISPUTARÀ
LA LLIGA CATALANA FEMENINA DE BÀSQUET




Enguany, amb l’ascens de Uni Girona a la màxima categoria del bàsquet femení, la Lliga Catalana deixa de ser una final entre Olesa-Espanyol i Cadi La Seu, disputant-se en format de semifinals, el proper dissabte 3 del corrent, al Pavelló del CB Olesa a la localitat del Baix Llobregat.

La primera semifinal la disputaran a partir de les 17:30 l’Argo Uni Girona davant Cadí La Seu d’Urgell, mentre que la segona, a partir de les 19:30, el CB Olesa-Espanyol es veurà les cares amb el BF Sant Adrià (Lliga Femenina - 2).

Diumenge a les 12:30 hores tindrà lloc la gran final entre els guanyadors d’ambdues semifinals. Aquest encontre està previst sigui retransmès en directe pel CANAL 33.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aun no entiendo el patrocinio este del Olesa y que quieran reducir gastos en el f.base, el femenino, etc... De verdad no lo entiendo!!! SOMOS UN CLUB DE FUTBOL Y NO DAMOS PARA MAS. SECCIONES NO PODEMOS, PATROCINIOS EXTERNOS...MENOS. CENTREMONOS EN LO NUESTRO POR FAVOR.
JUAN P.

Josep Maria ha dit...

En la próxima Junta de Accionistas (si se digna a contestar, puesto que ahora ya siendo el propietario me imagino su predisposición a cotnestar ciertos temas), se le pregunta a Daniel Sánchez Llibre en qué partida presupuestaria estan los 50 millones de las antiguas pesetas para que nos entendamos y hagamos a la idea (de los tres ejercicios), que ha costado el CB Olesa-Espanyol y que en Junta de accionistas precisamente, manifestó a preguntas de un interviniente, QUE NO LE COSTARIA NI UN CÉNTIMO AL RCDE. Por tanto que nos lo demuestre con números en la mano y no con palabras en que partida figura el ingreso que compense dichos gastos.

Según se especuló, era todo tema político con Anna Pruna... No podemos pagar ni siquiera 4000 euros para tener seccion de atletimso amateur, pero si 96.000 (euros) anuales para algo que no lleva los colores del RCDE ni su escudo, ni juega en BCN... En fin, son las contradicciones del Consejo...
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M