dijous, 12 de novembre del 2009

AGENDA SOCIAL

Aquest cap de setmana tindrà lloc la XII Gala de Penyes del RCD Espanyol. El diumenge es celebraran bastants actes al llarg de la geografia catalana al ser un diumenge que no hi ha jornada de lliga. Abans, avui dijous i demà divendres, dos actes amb el mateix protagonista: Daniel Sánchez Llibre: Organitzat per la GPE Manigua, Sergio Fidalgo presentarà el seu nou llibre sobre la gestió del president i demà a Montcada i Reixac tindrà lloc un col·loqui amb el “Danisme” a debat.


GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA.

Foto d'arxiu del darrer col·loqui que la GPE Manigua va celebrar a l'Hesperia Mar, i que va donar molt de si, amb les famoses declaracions de JL Perelló...


"Con Dani: Contra Dani"


Aquest vespre tindrà lloc al Hotel Hesperia Mar (Espronceda, 6), la presentació del nou llibre de Sergio Fidalgo (“Con Dani: Contra Dani”) a partir de les 19:45 hores. Aquest acte l'organitza la Gran Penya Espanyolista Manigua i compte amb la col·laboració de l'esmentat hotel.
Han confirmat la seva presència, Juli Pardo, Ferran Martorell, Joan Collet, Josep Ramiò, el Joan Josep Bertomeu, Javier Sáenz, Nacho Julià, Xavier García Albiol, Rafa Marañón, Dani Solsona i Eduard Cabré, entre altres .

La “marató” que portarà a Sergio Fidalgo a presentar el seu llibre no s’aturarà a la GPE Manigua, si no que es desplaçarà per diverses penyes els propers dies: Demà participarà al debat a Montcada i Reixac. Diumenge 15 de novembre, a les 14:00 estarà amb Nacho Julià al nou local de la Penya de Cornellà (Riereta, 9). El dia següent repetiran, a las 20:00 en el local dels “Pericos de Poble Nou” (C.D Monopol, Rambla Poble Nou, 74 bis). El 20 de novembre, a las 20:00 l’ autor estarà amb la Penya Espanyolista 9 barris en un col·loqui que tindrà lloc en la sala d’actes del districte de Nou Barris (Pi i Molist, 133). L’ 11 de desembre a les 20:00 serà el torn pels Pericos de Montmeló (Federico García Lorca, 12) i el 16 de gener de 2010 visitarà Masquefa (20:00, sala d’actes del CTC), invitat per l’ambaixada perica d’aquesta localitat.




PENYA BLANC I BLAVA DE MONTCADA I REIXAC

Col·loqui sobre el "Danisme".



La PBiB de Montcada i Reixac organitza demà divendres 13 de Novembre a les 20 hores un col•loqui sobre la gestió del President del RCD Espanyol de Barcelona, el sr. Daniel Sánchez Llibre comptant amb la presència dels següents invitats:

- Manel C. Canovas (ex-cap de secció Espanyol en Mundo Deportivo i col•laborador de Blanc-i-Blau).

- Alejandro Pérez Fonta (membre de la desapareguda plataforma opositora “Espanyol 3.0”).

- Manel Rodriguez (El 9 Esportiu).

- Sergio Fidalgo (As).

El col•loqui tindrà lloc en el local social de la penya, situada en el "Bar Punto de Encuentro” C/Carrerada 20, de Montcada i Reixac.
Al marge del col•loqui debat, tindrà lloc la presentació als socis de la nova imatge del locals social, i s’invitarà a un pica-pica a tots els assistents a l’acte.

PBiB Montcada i Reixac
www.pericosmontcada.blogspot.com
607271055




PENYA BLANC I BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú



La Penya Blanc i Blava de Vilanova serà present a la Fira de Novembre que tindrà lloc a la capital del Garraf, entre els dies 12 al 15 Novembre participant en un stand situat a la Plaça de la Vila.



PENYA BLANC I BLAVA DE CENTELLES

Sopar del XIV Aniversari

El 13 de novembre, la Penya Blanc i Blava de Centelles, celebrarà el seu 14è. Aniversari amb un sopar.


FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL


XII Gala de la FCPE


El dia 14 de novembre, la FCPE celebrarà la seva XII Gala.
Ivan Alonso ha estat elegit el millor jugador de la temporada 2008-2009, segons les penyes, premi que s' atorgarà en el transcurs de la XII Gala de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol que tindrà lloc a l'Hotel Hesperia Tower de L'Hospitalet del Llobregat el proper dissabte 14 de novembre.

A més de l'Ivan Alonso, han estat guardonats i rebran el seu corresponent premi Javi Márquez, per la seva projecció esportiva i Lucas Porcar, que serà premiat amb el trofeu al futbol base. El guardó a la millor jugadora femenina, serà per tot l'equip del Femení A, per la consecució de la Copa de la Reina, i el premi al jugador veterà serà per l'Iñaki Pérez. Aquest any, el programa de TV3 Hat Trick Espanyol serà condecorat com a millor mitjà de comunicació, i Juan Segura Palomares rebrà el premi a la difusió del sentiment blanc i blau.

La Insígnia d'Or de la Federació Catalana de Penyes, serà a títol pòstum per al nostre desaparegut capità Dani Jarque, com homenatge de totes les penyes a aquest gran jugador del nostre primer equip, que ens va deixar de forma tràgica el passat 8 d' agost.


PENYA ESPANYOLISTA DE PARETS-LLIÇÀ

XXIV Diada del soci
El dia 15 de novembre la P.E. Parets - Lliçà celebrarà la seva XXIV Diada del soci.


PENYA ESPANYOLISTA D'ESPLUGUES

Excursió al Parc Natural de la Garrotxa

El diumenge dia 15 de novembre de 2009 la Penya Espanyolista d'Esplugues realitzarà una sortida al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa. S'efectuarà una parada al poble de Besalú per esmorzar i es disposarà de temps suficient per a aquells que vulguin visitar el lloc. La ruta continuarà direcció a Olot - Fageda d’en Jordà on dinarem a "Can Xel", restaurant típic de la zona de Santa Pau.

La sortida s'efectuarà a les 08,00 h., des del carrer Bruc cantonada amb carrer Verge de Guadalupe a Esplugues de Llobregat i la tornada serà a les 17,00 h., amb arribada aproximada al punt de partida sobre les 19,00 h.




PENYA ESPANYOLISTA DE CORNELLÀ


Inauguració del nou local social

El 15 de Novembre la Penya Espanyolista de Cornellà farà l'inauguració del nou local social de la Penya al C/ Riereta nº 9 de Cornellà amb un dinar. Per demanar lloc contactar amb el número: 617.263.657. L'aforament es limitat.


CIBERPENYA PERICOSAMBWEBS

Dinar de germanor



El dia 15 de novembre, la Ciberpenya Pericosambwebs farà un dinar de germanor entre els seus socis on es lliuraran els premis de la “ciberporra” de la temporada 2008-2009.


PENYA SEMPRE PERICOS - L'EMPORDÀ



Dinar de germanor

La Penya "Sempre Pericos - l'Empordà", celebrarà el seu dinar el diumenge 15 de novembre 2009, a l’Hotel Panorama de l’Estartit, a les 14’30 hores.

M E N Ú (tipus bufet) Plats freds: Crudités, ous farcits, formatge, assortit de patès, salmó fumat, espàrrecs, torrades amb pernil, llagostins bullits, carpaccio de vedella. Plats calents: Calamars a la romana, croquetes, musclos, gambetes a la planxa, llom a la planxa, rap a la marinera. Bufet de postres Aigua, vi, cava, cafè i xupito.

Preu: 25 €



PENYA ESPANYOLISTA 9 BARRIS

Actes d'inauguració oficial - Torneig de Penyes de 9 Barris


Diumenge 15 de novembre
11:00 Hores I Torneig de penyes de 9 barris.
Al poliesportiu Valldaura. C/Baltasar Gracián 9-15 .
Amb la participació de la Peña Espanyolista 9 barris, penya blaugrana prosperitat, peña Madridista de trinitat nova i filial River Plate Barcelona.
14:00 Hores. Entrega de trofeus als guanyadors i aperitiu


PBB.CASSÀ I COMARCA DE LA SELVA

VII Pujada a Santa Pelaia

La Penya Blanc i Blava de Cassà i Comarca de la Selva organitza el dia 15 de novembre a les 10,00h de matí la seva 7à. Pujada a Santa Pelaia.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M