BON PARTIT DEL INFANTIL "B"
AMB BON JOC I GOLS (4-0)

RCDE Infantil “B”: 4 – E.F. Sant Feliu de Guixols “A”: 0

Triomf clar i contundent del Infantil B espanyolista que ha aconseguit 19 dels 21 punts possibles en aquestes set jornades. Dissabte, al inrevés d’alguns encontres disputats, a més d’emportar-se els tres punts en joc, ho va fer desplegant bon futbol i completant un dels millors encontres del poc que portem de temporada davant l’Escola de Futbol Sant Feliu de Guixols “A”.

La primera ocasió del matx va ser als sis minuts un llançament de lliure directe a càrrec de Roger Verdaguer, que no bloca el porter visitant i Julio davant no culmina davant porta quan el gol ja es cantava.

Qui no perdonaria seria Sergi, qui als nou minuts de joc, superant el darrer defensor davant la sortida del porter s’emporta la pilota rebotada en el meta que no va estar molt afortunat, i agafant el propi rebot es queda tot sol i marca a plaer el primer gol.

Mario posa a prova al porter en un llançament que bloca en dos temps. Una jugada individual de Pablo acaba amb un xut a l’exterior de la xarxa. Un còrner llençat per Roger Verdaguer per l’esquerra, es rematat per Julio incorporat a l’atac amb un cop de cap, alt.

Dos minuts abans del descans, una jugada de Pablo per l’esquerra acaba deixant en la frontal a Sergi que xuta, i de nou el porter visitant erra no blocant el remat del espanyolista. Era el 2-0.

En el segon temps, canvis; Entrarien Richard en la punta d’atac, Roger Claret, el polonès Dawid, Agustí, Aaron, Alejandro i Oscar Melero. L’Espanyol no es conforma amb el resultat i continua amb el bon joc exhibit en el primer temps.

El porter visitant torna a tenir problemes per blocar una falta llençada per l’Espanyol, però acaba fent-se amb la bola.
Als dotze de la represa, Richard fa jugada arribant a la línia de fons, i deixa enrera a Dawid “polaco” que cedeix a Roger Claret que xuta a boca de gol, i el porter ara sí, fa la intervenció millor de l’encontre enviant a còrner i salvant del tercer al seu equip.

Però, el tercer poc trigaria a venir... Una jugada d’Oscar cedeix a Richard qui li dona en safata de plata el gol al polonès Dawid Skowron. L’ex jugador de la Damm colpeja fort l’esfèrica a la part interior del travesser acabant botant dins la porteria.

Julio remata un servei de cantonada executat per Mario, un pèl desviat. El conjunt gironí xuta a pilota aturada una falta lateral que bloca sense problemes el meta espanyolista.
Poc van fer els visitants en ataca, ja que bastant feina van tenir per evitar una golejada major.

Les dues darreres oportunitats també pels blanc-i-blaus: Un centre de Mario rematat per Roger Claret, li rebota a Dawid, però amb reflexes atura el porter. Richard té el quart però erra clamorosament en una oportunitat clara. A falta d’un minut pels vuitanta, Richard es refà de l’anterior errada i aconsegueix un gran gol, amb un potent llançament una mica creuat des de la dreta que supera al porter. Era la cirereta del pastís.

RCD Espanyol: Jonathan, Mario, Julio, Lluis, Ruben, Marc García, Javi Navarro, Roger Verdaguer, Sergi, Oscar Melendo, i Pablo.
En el segon temps: Pol Agustí (p.s), Alejandro, Oscar Melero, Aaron, Roger Claret, Richard i Dawid.

Gols: 1-0: Sergi; 2-0: Sergi; 3-0: Dawid; 4-0: Richard.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Ambient fresc, amb temperatura suau mentre l’acció solar va ser efectiva.